Bu iddia çok konuşulur: Sıla ve Murat Boz aşk yaşıyormuş!

Harbiye açık hava konserinde sarmaş dolaş pozlar veren Sıla ve Murat Boz ikilisinden aşk haberleri geliyor. Üniversiteden arkadaş olan yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile Sıla Emirgan’da bir mekanda sarmaş dolaş yakalandı. İkiliyi görenler aşkı çok yakıştırdı.

Bu iddia çok konuşulur: Sıla ve Murat Boz aşk yaşıyormuş!

Müzik dünyasın fırtınalar estiren Murat Boz ile Sıla arasındaki dostluk aşka mı dönüşüyor? Biri genç kızların sevgilisi Murat Boz diğeri ise hem şarkılarıyla hem güzelliğiyle erkeklerin hayallerini süsleyen Sıla... Üniversite yıllarından beri arkadaş olan iki ünlü ismin, son dönemdeki yakınlaşması kafalarda soru işareti bıraktı.

İLİŞKİ “GİZLİ KALSIN”

Eliz Sakuçoğlu ile 8 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra kalbini aşka kapatan Murat Boz ile Sıla, önceki gece çıktıkları eğlence turunda adeta yeni bir aşkın sinyalini verdi. İkilinin eğlence adresi emirgan'daki sosyetik mekân "Gizli Kalsın" oldu. Basının giremediği mekâna baş başa gelen Boz ve Sıla, gecenin geç saatlerine kadar çılgınca eğlendi.

ATEŞ BACAYI SARDI

İçeride oldukça samimi olan ve sarmaş dolaş dans eden ikili, mekândan da birlikte ayrıldı. Sıla ve Murat Boz'u bu şekilde gören diğer müşteriler de "Ateş bacayı çoktan sarmış" yorumu yaptı. İki ünlü ismin haklarında çıkan bu aşk iddiasına nasıl bir cevap vereceği de şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz