Burcu Biricik'ten güzel haberler: Hem yeni dizi hem evlilik! Hadi İnşallah

26 yaşındaki Antalyalı güzel oyuncu Burcu Biricik evleniyor. Özellikle birçok markanın reklam yüzü olarak ekranlarda görmeye alıştığımız ve Muhteşem Yüzyıl’da da küçük rol alan güzel oyuncu Burcu Biricik Akmerkez’de objektiflere yakalandı. Evleneceğini magazincilere duyuran Biricik, “Gelinlik için kafamda bir şeyler var ama inceleme fırsatım henüz olmadı” ifadelerini kullandı. Biricik ayrıca yeni dizisinin de müjdesini verdi.

Burcu Biricik'ten güzel haberler: Hem yeni dizi hem evlilik! Hadi İnşallah

Sevgilisi Emre Yetkin ile 2 ay önce nişanlanan güzel oyuncu Burcu Biricik, Akmerkez’de objektiflere takıldı. 2016’nın Temmuz ayında beyaz gelinliği giyeceğini söyleyen ünlü oyuncu, “Üşengeç bir gelin olacağım. Şu ana kadar hiçbir hazırlık yapmadım. Gelinlik için kafamda bir şeyler var ama inceleme fırsatım olmadı” şeklinde konuştu.

YENİ BİR DİZİ İLE GELİYOR

Yeni bir dizi için hazırlık yaptığını belirten Burcu Biricik, “Kasım ayının ortasında çekimlere başlayacağız. Dizimiz Kanal D’de yayınlanacak. Zengin olma yolunda mücadele veren hırslı bir kızı oynayacağım” dedi. Oyuncu partneri hakkında ise “İsmini söyleyip pot kırmayayım” diyerek gülüp geçti.

Kaynak: Milliyet Cadde

Kaynak: Diyarbakır Söz