Burcu Esmersoy’u cinsel görüntüler ile şantaj yapan kız sonunda yakalandı, Burcu Esmersoy Kimdir?

Güzel sonucu Burcu Esmersoy'u sosyal medya üzerinden tehdit ve şantaj yapan kişi yakalandı. Bir süredir Burcu Esmersoy'u Elimde cinsel görünteler vak akıllı ol, diyerek şantaj yapan kız savcılığa şikayet eden Esmersoy, amacına ulaştı. Savcılık kızı buldu 19 yaşanda Üniversite öğrencisi kız suçlamaları reddetti. Dava önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Burcu Esmersoy’u cinsel görüntüler ile şantaj yapan kız sonunda yakalandı, Burcu Esmersoy Kimdir?

Güzel sonucu Burcu Esmersoy'u sosyal medya üzerinden tehdit ve şantaj yapan kişi yakalandı. Bir süredir Burcu Esmersoy'u Elimde cinsel görünteler vak akıllı ol, diyerek şantaj yapan kız savcılığa şikayet eden Esmersoy, amacına ulaştı. Savcılık kızı buldu 19 yaşanda Üniversite öğrencisi kız suçlamaları reddetti. Dava önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, sosyal medya üzerinden "Elimde video görüntülerin var. Akıllı ol" diyerek kendisine şantaj yapan kişiyi yakalattı. Şantaj mesajları alması üzerine Savcılığa başvuran Esmersoy, şikâyet dilekçesinde, fotomodel ve sunucu olarak çalıştığını, sosyal medyada 2.5 milyonu aşkın takipçisi olduğunu belirtti

ÇIKTILARI SUNDU

Geçtiğimiz günlerde kendisine, sinkaflı sözlerle, "Elimde cinsel görüntülerin var. Akıllı ol" diyerek şantajda bulunulduğunu kaydetti. Ağır hakaret ve şantaja maruz kaldığını kaydeden Esmersoy, yorumların çıktısını dosyaya delil olarak sundu. Ünlü model, bu kişinin tespit edilip cezalandırılmasını istedi. Esmersoy'un şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, söz konusu sosyal medya kullanıcısının 19 yaşındaki Saynur O., olduğu belirlendi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi olduğu tespit edilen genç kız yakalandı ve ifadesine başvuruldu. Böyle bir sosyal medya hesabının olmadığını kaydeden genç kız, suçlamayı reddetti.

Yürütülen soruşturma sonunda Esmersoy'un söz konusu hesabın kapatılmadan önceki profil görüntüsüyle Saynur O.'nun aynı kişi olduğu tespit edildi. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi hakkında "şantaj ve hakaret" suçu kapsamında dava açıldı.

Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Hürriyet Pazar'dan Hakan Gence'nin yazısı ve söyleşisi şöyle: Yıllar geçtikçe güzelleşen, başarılı, karizmatik, eğlenceli bir kadın... Burcu Esmersoy, herkesin imrenerek baktığı isimlerden. Ama kısa bir süreliğine de olsa onun o pırıltılı dünyasını bir kenara koyun. İşte o zaman yıllarca annesine teyze demek zorunda kalmış, aldatılmış, boşanabilmek için çok ciddi bedeller ödemiş güçlü bir kadınla karşılaşacaksınız. Esmersoy’la buluştuk; Arda Turan’la yılan hikâyesine dönen meselelerinden çocukluk travmalarına, her şeyi masaya yatırdık.

Yılan hikâyesine dönen Arda Turan meselesiyle başlayalım. Gerçekten kanka mıydınız yani?

-Arda’ya hissettiğim duygu aşktan daha büyük. Çok büyük bir dostluk. İlk kez sana söyleyeyim; çok âşık olduğum biri vardı. Arda onun kardeşi gibi. Benim kitabımda daha önce sevgilim olan bir erkeğin çevresinden biriyle birlikte olmak yazmaz. Sevgililerimin erkek arkadaşlarıyla yakın olurum ama onlarla çıkmam.

Peki nasıl bir ilişki sizinki?

- Arda benim omzunda ağladığım biri. Ayrılık sürecinde de bana çok destek oldu.

Şu an konuşuyor musunuz?

- Tabii konuşuyoruz.

EŞİM EVLİ VE ZENGİN BİR KADINLA BERABER OLMAYI TERCİH ETTİ

Madem öyle, GQ’nun töreninde o ödül alırken neden sahneyi terk ettiniz?

- Sahneye birini davet ettikten sonra rol çalmamak için uzaklaşırım. Bunu sadece Arda’ya yapılmış gibi göstermek çok ayıp.

Gecenin sonunda birbirinizi sosyal medya hesaplarınızdan sildiğiniz yazıldı...

- Ben takip ediyorum. Çünkü hayatımda onu takip etmememi isteyen biri yok!

Yine de bu küsme-barış hikâyelerine bakarsak; ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler..

.

- Bunlar herkesin yaşadığı şeyler. Bazen bir birlikteliğin olur ve artık bazı arkadaşlarının hayatında olmasını istemezsin. Arkadaşımın hayatındaki kişi benimle görüşmemeyi tercih ettiyse, arkadaşım da ona saygısından benimle görüşmek istemeyebilir. Dostluk dediğin; beklemek ve sana döndüğünde kollarını açmaktır. Gitmek isteyen gider, gelmek isteyen gelir, dostluk bunu gerektirir!

Geçmişteki aşktan bahsettik. Şimdi hayatınızda olan Tuna Bey (Aksu), okuyunca bozulmaz mı?

- Hayır. Benimle ilgili her şeyi bilir.

Yeni sevgilinizden evlenme teklifi aldınız mı?

- Sağ olsunlar, birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarım benimle evlenmek istedi. Daha önce evlenmemişlerdi, evliliği güzel bir şey olarak hayal ediyorlardı. Ama ben onları vazgeçirdim.

Eski eşiniz Massimo Cusimano, kendinizi Angelina Jolie sandığınızı, bu yüzden boşandığınızı iddia etti. Sizse aldatıldığınızı söylediniz...

- Massimo, ‘no name’ biri, bir araba markasının sportif direktörü. O röportajlarda niyeti yabancı damatlıktan yürümek, oyunculuk falan yapmaktı herhalde. Yaklaşık 2.5 senelik birlikteliğimizde yanlış kişiyle evlendiğimi altıncı ayda fark ettim.

Nasıl oldu?

- Balayında hamile kaldım. Düşük yaptım. Bana yaklaşımı değişti. Bir süre sonra da aldatıldığımı öğrendim.

Sizi kiminle aldattı?

- Eşimin birlikte olmayı tercih ettiği kişi, evli ve zengin bir kadındı. Araştıran biri olmadım ama önüme düştü. Anneme kanser teşhisi konmuştu. Hastaneden çıktıktan sonra bana söylediği ikinci şey; üç gün sonra Monte Carlo’daki bir partiye katılmak istediğiydi. Zaten sonra o partiye sevgilisiyle gitmiş. Anne-babasını da davet edip o kadınla tanıştırmış. ‘Niyetleri ciddi herhalde, ben engel olmayayım’ dedim. Başka bir ilişkisi olduğunu bildiğimi söyledim. Kabul etti. Benim ondan değil, onun benden maddi-manevi istekleri oldu. Hayatımdan gitmesini o kadar çok istiyordum ki resmen özgürlüğümü satın alarak boşandım.

ANNEME SENELERCE  TEYZE DEMEK ZORUNDA KALDIM

Hikâyenizde aldatılma, aşk acısı, her şey var... Oysa size bakınca görülen; güzel ve mutlu bir kadın...

- Şimdi hayat güzel ama hikâyemde binlerce dram var. Ben 5, ablam 7 yaşındayken anne-baba ayrıldı. Sebebi, babamın annemi aldatmasıydı. Annem annesinin evine döndü. Ama anneannem babama sinirinden “Çocuklara bakmak zorunda değilim” dedi. Bize babaannem ve dedem baktı. Yere düşünce “Anneciğim” diye değil, “Babaanneciğim” derdim.

Anne-babanızla görüşür müydünüz?

- Babamla görüşmedik, onun tercihiydi. Ablam ve annemden olan üvey kız kardeşim, benim canım. Babamdan olan bir üvey kardeşim daha var, onunla tanıştırılmadık. Annemle de yıllarca teyzem olarak görüştüm! İkinci evliliğini çok âşık olduğu biriyle yaptı. Eşi Yavuz Abi’nin ailesinden annemin boşanmış bir kadın olduğunu sakladılar. Annem bizi kız kardeşinin çocukları olarak tanıttı. 12 sene her pazartesi anneme akşam yemeğine gittik. Yavuz Abi’nin ailesi vefat ettikten sonra bunu açıkça söylemeye başladık.

Buna kızmadınız mı?

- Yok, benim kafam öyle çalışmıyor.

BİRAZ SIKSAM BARIŞ ARDUÇ’U DOĞURURDUM

Sizin asıl mesleğiniz ne?

- Televizyoncuyum. Aslında ‘şov kızı’ diye bir kavram var. Ama bu, dans edip orasını burasını açan anlamına gelmiyor, ‘her şeyi içinde barındıran’ demek.

Ardı ardına birçok reklamda oynadınız. Yüzüm eskir diye korkmuyor musunuz?

- 1998’den beri ekrandayım, sence eskidi mi?

‘KÖTÜ BİRİ’ DİYECEKLERİNE ‘KÖTÜ SESİ VAR’ DESİNLER

39 yaşındasınız ve her geçen gün güzelleşiyorsunuz... Bir kadının en güzel yaşları 35-40 arası derler, doğru mu?

- Bunu ben de geçenlerde fark ettim. Çocukluk fotoğraflarıma baktım. Hele o güzellik yarışmasındaki hallerim, yanaklarda kilolar falan... Zamanla yüzüm oturdu herhalde. Kendimi tanıdıkça ön plana çıkaracağım şeylerimi keşfettim.

İnsanlar sesinize takık...

- Bulmuşlar bir şey, oradan vuruyorlar. Vursunlar, mutlu olsunlar. Kötü biri diyeceklerine kötü sesi var desinler.

GÜZEL ÇOCUK AMA O KADAR DELİRMEDİM!

 Bir keresinde “Güzellik yarışması sonrası kapımda yatanlar vardı” demişsiniz...

- Bu sadece o döneme özel bir şey değil. Geniş zamanlı düşün; benim hep kapımda yatanlar oldu (gülüyor).

Geçen hafta katıldığınız bir ödül töreninde ön koltukta Barış Arduç da vardı. Sizi onunla yakıştırdılar...

- Sevgilim var. Ayrıca  39 yaşımdayım, biraz sıksam Barış Arduç’u doğururdum. O kadar delirmedim Hakan! Güzel çocuk. Benim yapabileceğim tek şey onu izlemek ve güzel bir ilişkisi olsun diye dua etmek.

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrasında tek yürek oldu. Kulüpler, sporcular, yöneticiler, spor spikerleri ve yorumcular hain saldırıya duydukları tepkiyi sosyal medya yoluyla ifade etti. Saldırı sonrası en çarpıcı yorumlardan biri Burcu Esmersoy’dan geldi. Esmersoy, yakın arkadaşı manken Özge Ulusoy ve kardeşinin Instagram mesajını paylaştı:

“Benim babam yaklaşık 20 sene boyunca her akşam o servislere binip, o köşeden geçip evine, bizlere ulaştı. Benim hala görüştüğüm arkadaşlarımın, dostlarımın babaları da öyle. Ankara bir zamanlar bu ülkenin mütevazı kalbi, başkentiydi. Sıkıcıydı ama biz severdik çünkü güvenilirdi. Akşamları servislere binerek eve giden, gidebilen babaların yaşadığı, savunmasızca katledilmediği şehirdi. 1989 yılında Kızılay’ın göbeğinde güvenle çoluk çocuk halay çektiğimiz Ankara’mı katledenlere lanet olsun.”

ÖZGE ULUSOY: KALBİMDEN BİR ŞEY KOPTU YİNE…

Özge Ulusoy da ablasının yazdığı bu mesaj için, “Duyunca kalbimden bir şey koptu yine. Ablam hislerimi yazıya dökmüş. Güzel ülkemin başkentine, memleketime ağlıyorum. Elim ayağım titreyerek annemi babamı aradım. Hayatını kaybeden güzel canlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sevdiklerine sabır diliyorum” ifadesini kullandı..

Ekranların sevilen yemek programı Ver Fırına'nın sunucusu olan Burcu Esmersoy yine yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bağdat caddesinde yaşanan tecavüz olayına sessiz kalamayan Burcu Esmersoy gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Kadına yönelik anlamlı tepkilerde bulunup artık "şiddet faillerine ağır ceza verilsin" açıklamalarında bulunan ve tecavüz eden şahsın serbest bırakılmasına bir o kadarda sinirlenen Ver fırına sunucusu Burcu Esmersoy söylediği sözler ile şaşırttı.

Bağdat Caddesi’ndeki tecavüz dehşetinin yankıları devam ederken Burcu Esmersoy’dan kadına şiddete yönelik anlamlı tepki! Geçtiğimiz günlerde trafikte seyir halindeyken yanındaki kadına şiddet uygulayan bir kişinin plakasını Twitter’da paylaşıp yakalanmasını sağlayan sunucu, şahsın serbest bırakılmasına isyan etti.

‘ŞİDDET FAİLLERİNE AĞIR CEZA VERİLSİN’

Tuna Aksu ile Nişantaşı’nda yemek yiyen Esmersoy, çıkışta gazetecilere olay gününe dair açıklama yaptı. Güzel sunucu, “Şiddete şahit olunca dayanamadım plakasını paylaştım. Ama adamı serbest bırakmışlar. Bu tür olayların faillerine ağır cezalar verilmeli. Kadına şiddet cezasız kalmasın” diyerek tepkisini dile getirdi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Kadına şiddet konusunda sert açıklamalar yapan Esmersoy, “Siz hiç şiddet gördünüz mü?” sorusunu yanıtsız bırakarak kafaları karıştırdı.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bir zamanlar tv8 de yayınlanan Ver fırına yemek proğramını sunan Burcu EsmersoyÖnceki gün sevgilisi Tuna Aksu ile Bebek'e giden sunucu Nişantaşı'na dönmek istedi. Yanında köpeği olduğu için hiçbir taksinin almadığı Esmersoy ve köpeği soğukta kalakaldığını açıkladı.Şöhreti işe yaramayıp dakikalarca taksi bekleyen güzel sunucu ve sevgilisi daha sonra hayvan sever bir taksicinin gelmesiyle Nişantaşı'na döndüğünü bildirdi.

Önceki gün sevgilisi Tuna Aksu ile Bebek'e giden sunucu, Nişantaşı'na dönmek istedi. Yanında köpeği olduğu için hiçbir taksinin almadığı Esmersoy, dakikalarca soğukta titredi.Güzel sunucu Burcu Esmersoy'un yaz aylarından beri birlikte olduğu Tuna Aksu ile aşkı adım adım evliliğe gidiyor. The House Cafe'nin genel müdürü ve ortağı Tuna Aksu ile sık sık işyerinin ve evinin bulunduğu Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Esmersoy, önceki gün değişiklik yaparak Bebek'e gitti.

BOĞAZ KEYFİ KÖTÜ BİTTİ

Boğaz havası alıp keyif yapmak isteyen güzel sunucuya eşlik eden Tuna Aksu, yanında köpeğini de getirdi. Bir mekanda oturan sevgilileri dönüşte kötü bir sürpriz bekliyordu. Araba kullanmayı sevmediği için sık sık taksiye binen Tuna Bey, Nişantaşı'ndan Bebek'e tanıdık taksiyle rahat bir şekilde geldi. Ancak dönüşte ise problem yaşadı.

SOĞUK HAVADA TİTREDİ

Güzel sunucu ve sevgilisi yanlarında köpekleriyle taksiye binmek istedi. Yoldan geçen birçok taksi şoförü boş olmalarına rağmen arabaları kirlenmesin diye durmadı. Yanlarında köpek olduğu için taksiye alınmayan Burcu Esmersoy ise soğuk havada isyan etti. Şöhreti işe yaramayıp dakikalarca taksi bekleyen güzel sunucu ve sevgilisi daha sonra hayvansever bir taksicinin gelmesiyle Nişantaşı'na döndü.  Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bir zamanlar tv8 de yayınlanan Ver fırına yemek proğramını  sunan Burcu Esmersoy sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama kadına yönelik şiddeti fena ifşa etti.Esmersoy’un takipçilerinden olayı duyurmak için paylaşımda bulunanlar olsa da, bazı kullanıcılar sunucuyu polisi aramak yerine olayı Twitter’da duyurduğu için eleştirdi.

Burcu Esmersoy trafikte kadına yönelik şiddete kayıtsız kalmayarak polise ihbar etti. Burcu Esmersoy trafikte kadını yönelik şiddete kayıtsız kalmadı. Burcu Esmersoy trafikte karşılaştığı kadına yönelik şiddete kayıtsız kalmayarak polisi aradı. Daha sonra arabanın fotoğrafını çekerek Esmersoy, yer Baltalimanı arabanın içindeki adam çevredekilere aldırmadan arabanın içinde kadını dövüyor diyerek örnek davranış sergiledi.

Twitter hesabından lüks bir otomobilin fotoğrafını paylaşan Burcu Esmersoy, “Bu arabanın içindeki adam, yanındaki kadını dövüyor şu an. Hem de tepki gösterenlere aldırmadan! Yer Baltalimanı Işıklar” yazdı. Kendisine yönelik "Buraya yazacağına, polisi arasana" tepkilerine yanıt veren Esmersoy, "Bana iş öğretenlere notum; zaten 155’i aradım ve bildirdim. Ekip yönlendirildi" dedi. Çok sayıda takipçisi ise yaptığı ihbardan ötürü Esmersoy’u tebrik etti.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son olarak tv8 yayınlanan Ver Fırına Proğramını sunan Burcu Esmersoy hakkında O açıklama takipçisinden düştü.Tatil için geçtiğimiz günlerde Miami'ye giden Burcu Esmersoy, çektiği resimi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Beyaz mini şortu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Esmersoy, resimin altına "Tatilci" notunu düştü.Burcu Esmersoy'un fotoğrafına onlarca yorum yapıldı. Bir takipçisinin yazdığı "Bu kadının 39 yaşında olduğuna beni kimse inandıramaz" mesajı dikkat çekti.

Tatil için geçtiğimiz günlerde Miami’ye giden Burcu Esmersoy, çektiği resimi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Beyaz mini şortu ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Esmersoy, resimin altına "Tatilci" notunu düştü.Burcu Esmersoy’un fotoğrafına onlarca yorum yapıldı. Bir takipçisinin yazdığı "Bu kadının 39 yaşında olduğuna beni kimse inandıramaz" mesajı dikkat çekti. Burcu Esmersoy katıldığı bir etkinlikte hem güzelliği ilehem de samimiyetiyle oldukça dikkat çekiciydi. İstanbul’da bir söyleşiyekatılan Burcu Esmersoy, merak edilen soruları yanıtladı.Yılbaşı planınız nediye sorulduğunda ’evde tombala oynayacağım’ cevabını verdi.Bir dinleyici Esmersoy’a ’Yılbaşında ne yapıyorsunuz?’ diyesorunca ünlü sunucu "20 yıl önce arkadaşlarımla yılbaşı planı yapmıştık.Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık,trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim.Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez, hem de her yer pahalı. Evde tombalaoynayacağım" dedi.

BURCU ESMERSOY’UN ZOR ANLARI

Muhteşem diksiyonuile bir çok toplantıya sunuculuk yapan Burcu Emersoy bu kez Antalya FilmFestivalinde sahnedeydi. Güzel sunucu sahnede zor anlar yaşadı.Güzelliği ile gözkamaştıran sunumu ile herkesi mest eden Burcu Esmersoy 52.Uluslararası AntalyaFilm Festivali’ne sunumuyla damga vurdu. Burcu Esmersoy’a dünyaca ünlü yıldızJeremy Iron sözleri ile çok utandırdı.Burcu Esmersoygüzelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. 52.Uluslararası Antalya FilmFestivali’nde sunuculuk yaptı. Adı Arda Turan ile aşk iddialarına karışmıştıgüzel sunucunun ama şimdilerde Tuna isimli sevgilisiyle aynı evde yaşıyor.Burcu Esmersoy sahnede büyük şok yaşadı.

Güzelliği vesunuculuğu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakan Burcu Esmersoy 52.Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde sunuculuk yapanEsmersoy Jeremy Irons’un kendisine iltifatlar yağdırmasından sonra çok utandı.Burcu Esmersoysunuculuğu yaptığı 52. UluslararasıAntalya Film Festivali’nde çok zor anlar yaşadı. Dünyaca ünlü oyuncu JeremyIrons, 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin açılış töreninde, sahnedegecenin sunucusu bir dönem Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turanile aralarında aşk dedikoduları çıkan Burcu Esmersoy’u görünce "Ne kadargüzel bir kadın" demişti.Güzeller güzeli sunucu, ilk defa hayatımıza Didem şarkısınınklibinde oynayarak giren Esmersoy Jeremy Irons’un kendisine yaptığı builtifatla ilgil açıklamalarda bulundu.Burcu Esmersoy’un ilginç açıklamaları şu şekildi."Dünyanın en iyi aktörlerinin başında gelen birinsandan böyle bir iltifat gelmesi inanılmaz onore edici. Utandım, gururduydum. ’Lolita’dan ’Lion King’ seslendirmesine, ’Borgias’ dizisindekikarakterinden ’Water Land’ ve ’Kafka’ya kadar beğendiğim birçok işi var."

BURCU ESMERSOY’UN KILLI SEVGİLİSİ OLAY YARATTI

Yaz aylarında aşkyaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığı kafeye koşan Esmersoy birde fotoğrafpaylaşınca eski aşkını unutmadığını gösterdi. Burcu Esmersoy’un sevgilisi göğüskıllarıyla şoke etti.Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu Esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler yaşanıyor ABD İş tatil için için giden Burcu Apar topar tatiliniyarıda keserek Türkiye’ye döndü.Yaz aylarında aşk yaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığıkafeye koşan Esmersoy birde fotoğraf paylaşınca eski aşkını unutmadığınıgösterdi.Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu Esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler yaşanıyor ABD İş tatil için için giden Burcu Apar topar tatiliniyarıda keserek Türkiye’ye döndü.Yaz aylarında aşk yaşadığı sevgilisisnin müdürlüğünü yaptığıkafeye koşan Esmersoy birde fotoğraf paylaşınca eski aşkını unutmadığınıgösterdi. Burcu Esmersoy’un sevgilisi göğüs kıllarıyla şoke etti. Esmersoy’unkıllı erkek sevdiği sosyal medyada çalkalandı. Burcu Esmersoy kıllı sevgilisive ilginç pozları. Güzelliğiyle Nefesleri Kesen Burcu esmersoy’dan Şoke EdenGelişmeler Geçtiğimiz Günlerde Duran Bir Frikik Pozisyonda Mükemmel Bir VuruşlaTopu Ağlara Gönderen Güzel Sunucu Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı. BurcuEsmersoyşimdi de frikiki ile sosyal medyada gündem oldu. Güzel sunucu BurcuEsmersoy,ceza sahası dışından frikik kullanarak topu filelere gönderdi.Güzelsunucu Burcu Esmersoy, Instagram’dan paylaştığı golvideosuyla takipçilerinibüyüledi. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, top sahasındaceza sahası dışındankullandığı frikikte gol attı. Görüntüleri izleyenleri şokauğratan Esmersoy,futbolu yakından takip eden hayranlarına göre montajkullandığı iddia edildi.

Ünlü Manken ile Burcu Esmersoy ile Arda Turan gündeme dostlukları ile geldi. Dostlukları tamamen biten ikili herkesi adeta şok etti.Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile başlayan ilişkisi sonrası Burcu Esmersoy ile araları iyice açılan ikili geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde aynı sahnede olmasına rağmen birbirlerini görmezden geldiler.Arda Turan’ın bu hareketine karşılık Burcu Esmersoy ise başarılı futbolcuyu Instagram’dan hala takip ediyor.

Ünlü futbolcu Arda Turan bir süredir araları açık olan başaralı sunucu Burcu Esmersoy’u Instagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Bir zamanlar araları çok iyi olan ikili hakkında evlilik dedikoduları bile yapılmıştı.Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile başlayan ilişkisi sonrası Burcu Esmersoy ile araları iyice açılan ikili geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde aynı sahnede olmasına rağmen birbirlerini görmezden geldiler.Arda Turan’ın bu hareketine karşılık Burcu Esmersoy ise başarılı futbolcuyu Instagram’dan hala takip ediyor. Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle İstanbul’a gelen Arda Turan’ın katıldığı ödül töreninde sahneye çıkarken Burcu Esmersoy’un sahneyİ terk etmesi bardağı taşıran son damla oldu.Aslıhan Doğan’ın “Artık şu kızı niye takip ediyorsun” diyerek Arda Turan’a sitem ettiği, milli futbolcunun da bir dönem çok yakın olduğu güzel sunucuyu takibi bıraktığı ortaya çıktı. Arda Turan’ı takibe devam eden Esmersoy’un Instagram hesabında Arda Turan’la baş başa çekilmiş fotoğrafları duruyor.

ARDA'NIN DOĞUM GÜNÜ ASLIHAN'IN KOLUNDA

Arda Turan'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan, ünlü futbolcunun doğum tarihini koluna kazıttı. Doğan, yeni dövmesinin fotoğrafını da Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

YILBAŞI TÜYOLARI VERMİŞTİ

Son yıllarında büyük çıkış yapan sunuculardan olan son olarak tv8 de yayınlanan ver fırına proğramını sunan burcu esmersoy 2016 yılbaşı için proğramını şimdiden yaptı açıklamasını geçti.Güzel sunucu Forum İstanbul'da bir söyleşiye katılan Burcu Esmersoy merak edilen soruları yanıtladı. Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim. Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez hem de her yer pahalı. Evde tombala oynayacağım diyerek önemli açıklamalarda bulundu.'Yılbaşında ne yapıyorsunuz?' diye sorunca ünlü sunucu “20 yıl önce arkadaşlarımla yılbaşı planı yapmıştık. Kuruçeşme’de Kenan Doğulu’yu dinlemeye gidecektik. Saat 20.00’de evden çıktık, trafikten dolayı yeni yıla arabada girdik. O günden beri yılbaşında evdeyim. Yeni yıl akşamı trafik hiç çekilmez, hem de her yer pahalı. Evde tombala oynayacağım” dedi. 1997 yılında düzenlenen güzellik yaşındasında taçı takan güzel sunucudan açıklamalar gelmeye devam ediyor.Son Zamanların en poüpler kadınlarından birisi olan özellikle acun tarafından bir çok proğramda yer bulan güzel sunucudan açıklamalar düştü.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve Tv de yayınlanan Ver Fırına Proğramını sunan ünlü sunucu burcu esmrsoydan samimi açıklamalar düştü Güzel sunuculuğu ile kendini hayran bırakan Burcu esmersoy 52.Uluslararası Antalya Film Festivali'nin açılış sunuculuk yapan Esmersoy Lolita'dan 'Lion King kendisine iltifatlar edince çok utandığını ve çok gurur duyduğunu açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncu Jeremy Irons, 52 Uluslararası Antalya Film Festivali.'nin açılış töreninde, sahnede gecenin sunucusu Burcu Esmersoy'u görünce "Ne kadar güzel bir kadın" demişti. Esmersoy kendisine yapılan bu iltifatla ilgili şunları söyledi: "Dünyanın en iyi aktörlerinin başında gelen bir insandan böyle bir iltifat gelmesi inanılmaz onore edici. Utandım, gurur duydum. 'Lolita'dan 'Lion King' seslendirmesine, 'Borgias' dizisindeki karakterinden 'Water Land' ve 'Kafka'ya kadar beğendiğim birçok işi var."

Bir erkek dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Erkekleri” ödül törenine Burcu Esmersoy ile Arda Turan’ın gerginliği damgasını vurdu. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Burcu Esmersoy, törende ödül alan isimleri tek tek kutlayıp ödülleri verilirken yanlarında durdu. Esmersoy, sıra ‘Yılın Adamı’ ödülünü almak için bir zamanlar ‘Kardeşim’ dediği Arda Turan’a gelince ne yapacağını şaşırdı. Güzel sunucu, Turan’ın elini sıkmadı ve ödül verilirken kulise kaçtı.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.[2] 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır.[3] Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı. 2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı Sunmaktadır.2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır.

2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Popstar 2013 programında sunuculuk yapmaktadır.Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.Anne ve babası boşanmıştır. Çerkez kökenlidir. Burcu Esmersoy, 28 Şubat 2006 tarihinde Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile İtalya'da bir kilise nikahı yaptı, evlilikleri 2 yıl sürdü.Dans etmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği dans parçasının Dennis Ferrer'in Touched The Sky olduğunu Ayşe Arman'la yaptığı söyleşide belirtmiştir.

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz