Burcu Kara- Fırat Parlak Çifti Brüksel'de Şato Gibi Bir Evde Dünya Evnie Girdiler, Bakın Hangi Ünlüler Geldi, Kimdir?

Sırılsıklam aşk yaşasan ünlü çift sosunda kararlarını verdi Son zamanlarda pek ekranlarda gözükmeyen güzle oyuncu Burcu Kara gönlünü kaptırdığı reklamcı Fırat Parlak ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Burcu Kara yeniden evlenmeye karar verdi güzel oyuncu sonunda bekarlığa veda edeceği erkeği buldu.

Burcu Kara- Fırat Parlak Çifti Brüksel'de Şato Gibi Bir Evde Dünya Evnie Girdiler, Bakın Hangi Ünlüler Geldi, Kimdir?

Fırat Parlak ile uzun zamandır aşk yaşayan Burcu Kara sosyal medya hesabından törenin gerçekleştiği çiftlik evinin fotoğrafını paylaştı, Görenler hayran oldu.

Burcu Kara ile 1 yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Fırat Parlak evlendi. Brüksel'deki nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra yakın dostları katıldı.

SOSYAL MEDYADAN MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

Nikahın ardından Fırat Parlak, Twitter sayfasına "Bir yıl önce bugün büyük bir aşkla bağlandığım Burcu Kara ile hayatlarımız birleşti. Mutluluğumuzu paylaşan herkes sağolsun..." notunu düştü.

NİKAH TÖRENİNİN OLDUĞU YERİ PAYLAŞTI

Oyuncu Burcu Kara ise instagram sayfasında törenin gerçekleştiği çiftlik evinin fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü:"Yıldönümümüz olan bugün,en sevdiğim kentlerden biri olan Brüj'de, bu şahane çiftlikte Fırat Parlak ile, beraber bir hayat temennisine imza attık. Mutluluğumuz için kalbinden iyi temenniler geçiren herkese binlerce teşekkürler..."

Sırılsıklam aşk yaşasan ünlü çift sosunda kararlarını verdi Son zamanlarda pek ekranlarda gözükmeyen güzle oyuncu Burcu Kara gönlünü kaptırdığı reklamcı Fırat Parlak ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Burcu Kara yeniden evlenmeye karar verdi güzel oyuncu sonunda bekarlığa veda edeceği erkeği buldu.Burcu Kara evlilik için gün sayıyor.Geçen yaz reklamcı Fırat Parlak’la nişanlanan Burcu Kara, düğün hazırlıklarına başladı. Ünlü oyuncu, gelinliğini önceki gün teslim aldı.Kara, düğünle ilgili sorulara da yanıt vermeden aracına binip oradan uzaklaştı. Yaz başında evleniyor Burcu Kara, yaz başında reklamcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturacağı açıklandı.

Burcu Kara önceki gün modacı Tuvana Büyükçınar’ın Nişantaşı’ndaki atölyesindeydi. Geçtiğimiz haftalarda gelinlik seçimini yapan ve birkaç provanın ardından da seçtiği gelinliği teslim alan oyuncu, atölye çıkışı objektife takıldı.Devasa paketiyle görüntülenince tedirgin olan Kara, muhabirlerin “Gelinlik mi?” sorusu karşısında utangaç bir tavırla gülümsemekle yetindi. Kara, düğünle ilgili sorulara da yanıt vermeden aracına binip oradan uzaklaştı. Yaz başında evleniyor Burcu Kara, yaz başında reklamcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturacak. Oyunculuğu ile gönüllere taht kuran ünlü güzel Burcu Kara yine açıklamaları ile gündemde. Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, güzel oyuncu Burcu Kara oldu.Burcu Kara, Periscope'ta büyük ilgi gören yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Sahne İstanbul’da Çarşamba günleri sahnelenen ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunda oynayan Burcu Kara, Periscope'ta büyük ilgi gören yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.Nişanlısı yönetmen Fırat Doğru Parlak ile evlilik hazırlıkları yapan Burcu Kara, ‘Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?’ sorusuna “Benimde doğuştan gelen bir çocuk isteğim var. Ama yıllar geçtikçe bu isteği daha da ciddiye alıyorum. Gün geçtikçe de bu gözümde büyüyor ve zorlaşıyor. Biran önce çocuğum olsun istiyorum. Geciktirmemek lazım’ dedi.

Burcu Kara: Çok Aşığım

Burcu Kara, takipçiler tarafından kendisine yöneltilen ‘İlerleyen zamandan korkup çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarınızı dondurmayı düşündünüz mü?sorusuna ise “Geçmişte bunu düşünüyordum. Ama artık çok aşığım. Buna artık gerek kalmadı" dedi.

Burcu Kara’nın yönetmen nişanlısı Fırat Parlak, güzel oyuncuya aileleriyle çıktıkları tekne turunda evlenme teklif etti. Parlak’a romantik sürprizinde arkadaşları yardımcı oldu. Bu sırada Parlak, yüzükle sevgilisine evlenme teklif etti.Burcu Kara film gibi evlilik teklifinin ardından nişanlısına uzun uzun sarıldı.

Burcu Kara'nın yönetmen nişanlısı Fırat Parlak, ailelerle çıktıkları bir tekne gezisi sırasında güzel oyuncuya sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Böyle evlilik teklifi ancak filmlerde olur. Burcu Kara'nın yönetmen nişanlısı Fırat Parlak, aileler ile beraber çıktıkları bir tekne gezisi sırasında güzeller güzeli oyuncuya evlilik teklifi etti. Yönetmen Fırat Parlak'a bu romantik teklifinde arkadaşlarınında yardımcı olduğu öğrenildi. Yönetmen Fırat Parlak ve oyuncu Burcu Kaya kısa bir süre önce nişanlanmış ve evlilik hazırlıkları için kolları sıvamıştı. Fırat Parlak, bu telaşlı zamanda sevgilisi için oldukça romantik bir evlilik teklifi organizasyonu ayarladı. Ünlü yönetmen, sürpriz teklifini aileler ile beraber çıktıkları tekne turunda hayata geçirdi. Tur sırasında Parlak'ın yakın arkadaşları kendilerini sahil güvenlikçi olarak göstererek güzel oyuncuya evlilik cüzdanını sordular. Burcu Kara şaşkın bir şekilde neler olduğunu anlamaya çalışırken bir anda kamaradan müzisyenler çıktı. Şaşkınlığı ikiye katlanan Kara, bu sırada nişanlısının elinde yüzükle ona evlilik teklifi etmesi üzerine mutluluktan havalara uçtu. Film gibi sahnelerin ardından uzun süre nişanlısı Parlak'a sarılan güzel oyuncu Burcu Kara'nın düğünü de kısa bir süre içinde bekleniyor.

UNUTULMAYACAK SÜRPRİZ

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti bir süre önce nişanlanmış, evlilik hazırlıklarına başlamışlardı. Parlak bu süreçte boş durmayıp sevgilisi için romantik bir evlilik teklifi organizasyonu yaptı. Genç yönetmen, planını ailece çıktıkları tekne turunda hayata geçirdi.

BURCU KARA ŞOKE OLDU

Gezi sırasında Parlak’ın kendilerine sahil güvenlikçi süsü veren arkadaşları tekneye çıkıp güzel oyuncuya evlilik cüzdanını sordu. Kara’nın şaşkınlığı kamaradan çıkan müzisyenlerle ikiye katlandı. Bu sırada Parlak, yüzükle sevgilisine evlenme teklif etti.Burcu Kara film gibi evlilik teklifinin ardından nişanlısına uzun uzun sarıldı.

Burcu Kara önceki gün modacı Tuvana Büyükçınar’ın Nişantaşı’ndaki atölyesindeydi. Geçtiğimiz haftalarda gelinlik seçimini yapan ve birkaç provanın ardından da seçtiği gelinliği teslim alan oyuncu, atölye çıkışı objektife takıldı.

Devasa paketiyle görüntülenince tedirgin olan Kara, muhabirlerin “Gelinlik mi?” sorusu karşısında utangaç bir tavırla gülümsemekle yetindi. Kara, düğünle ilgili sorulara da yanıt vermeden aracına binip oradan uzaklaştı.

Burcu Kara, yaz başında reklamcı Fırat Parlak ile nikah masasına oturacak.

BURCU KARA KİMDİR?

(d 1 Mart 1980, Bursa) Türk dizi ve sinema oyuncusu.Ailesinin ilk çocuğu olmasıyla birlikte anne ve babasının öğretmenlik yapmasından dolayı ilkokula 4,5 yaşında başladı ve 9 yaşında ilkokulu bitirdi. 16 yaşında üniversite sıralarıyla tanışmış, 20 yaşında üniversiteyi bitirmişti. 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü´nden mezun oldu. Eskişehir´de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa´ya dönerek, kendi mesleği olan yatırım uzmanlığını yapmaya başladı, fakat umduğu heyecanı bu meslekte bulamadı ve diksiyon ve spikerlik kursları için İstanbul´a gidip gelmeye başladı.

Olay TV´de program sunmasının ardından Kanal D´de çalışma fırsatını yakaladı, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 2002 yılında "Haber Spikeri" olarak haberleri sunmaya başladı. Bursa´da ki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul´a yerleşti. Radyo D ve Radyo Foreks´te de haber spikerliği yaptı.Şahika Tekand´da oyunculuk dersleri almaya başladı ve kısa bir süre sonra Haziran Gecesi'nde "Duygu" karakterini canlandırma fırsatını yakaladı. O Şimdi Mahkum filminde spiker kız ve Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde Prenses Maya karakteriyle karşımıza çıktı. 2005 yılında Cine 5 kanalında "Cinesinema" programının, 2007 yılında Show Max kanalında "Burcuyla" programının sunuculuğunu üstlendi.2007 yılında, "Sadri Alışık Tiyatrosu"nda sahnelenen bir "Atıf Yılmaz" eseri olan "Güllü"nün tiyatro versiyonunda Kerem Alışık ile başrolleri paylaştı. Ardından Elveda Derken dizisinde "Zeynep" rolünü canlandırdı. İpsiz Recep adlı yapımda da rol aldı.2011 yılında kendisiyle aynı mesleği paylaşan oyuncu Buğra Gülsoy ile evlenmiştir. 02 Ağustos 2012 tarihinde Buğra Gülsoy'la olan evliliklerini sonlandırmışlardır.

Fırat Doğu Parlak Kimdir

1984 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi orada tamamladı. Liseden sonra İstanbul'da konservatuvar okudu, yönetmen oldu. Pek çok ünlü markanın reklamını yaptı.

Kariyerinin dönüm noktası olan, Tolga Çevik'in oynadığı Komedi Dükkanı'nda yönetmenlik yaptı. İlk kez Komedi Dükkanı adlı projeyi hayata geçirdi. Yani yayının patenti ona ait. Geçtiğimiz yıllarda TRT 1'de yayınlanan Mert ile Gert ve ''Cümbür Cemaat'' Aile dizilerinin de yönetmenliğini yaptı.

15 Haziran 2011 tarihinde Komedi Dükkanı: Yolun Sonu adlı bölüm ile yayın hayatına son verdi. Programın sonlanmasından bir süre sonra Arkadaşım Hoşgeldin adlı turne ile Türkiye’yi gezen ekip, 2014 yılbaşında yine Arkadaşım Hoşgeldin adlı bir program ile televizyonlara geri dönmüştür. “Sen devam et, ben montajda atarım o kısmı” sözü meşhurdur.

Kaynak: Diyarbakır Söz