Büyükçekmece Belediyesi açıkladı, Arda Kural'ın son sağlık durumu nasıl?

Emret Komutanım diziyle gönülleri kazanan, son olarak da 2013 yılında Kutsal Bir gün sinema filmiyle boy gösteren Arda Kural, bir süredir şizofreni tedavisi görüyordu. Maddi sıkıntılar nedeniyle çıktığı evin bahçesinde yaşayan ünlü oyuncuyu komşuları şikayet etmiş ve Büyükçekmece Belediyesi duruma el koymuştu. Arda Kural’ın son sağlık durumuyla ilgili Büyükçekmece Belediyesi’nden iyi haber geldi. İşte detaylar.

Büyükçekmece Belediyesi açıkladı, Arda Kural'ın son sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntıları yüzünden çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşama devam eden Arda Kural’ı komşuları polise şikâyet etmişti. Bir zamanların ünlü ve yakışıklı oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmış ve yürekleri dağlamıştı. İşte o Arda Kural’ın sağlık durumuyla ilgili iyi haber geldi.

25 GÜN KAYIP İDDİASI

Habertürk’ten Aytekin Teker’in haberine göre; Daha sonra zor günler geçiren oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak ise Arda Kural'ın 25 gündür kayıp olduğu ve annesinin de onu aradığı söylendi.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Ancak bu iddialara, Arda Kural'ın yardımına koşan ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Kural'ın annesiyle evinde yaşadığı belirtilirken, "İlaçlarını kullanıyor ve sağlık durumu iyi" denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz