Görüş Bildir

Çağatay Ulusoy'un idolü Deli Yürek'miş: "İzleyip tribe giriyorum"

Türkiye’nin Best Model’lerinden en yakışıklısı olarak görülen Çağatay Ulusoy Leyla Lydia Tuğutlu ile yeni film hazırlıklarına devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Kazakistan’da yayınlanan Astana TV ile bir röportaj gerçekleştirdi. Çocukken Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlunu beğeniyle izlediğini söyleyen Çağatay Ulusoy, “Ondan aldığım gazla tavırlara giriyordum” ifadelerini kullanması dikkatleri çekti.

Çağatay Ulusoy'un idolü Deli Yürek'miş:

'Medcezir' dizisinden sonra Leyla Lydia Tuğutlu'yla başlayacağı yeni sinema filmi için hazırlık yapan Çağatay Ulusoy Kazakistan'ın Astana TV kanalıyla röportaj yaptı.

“ADINI FERİHA KOYDUM”

Üç yıl önce oynadığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinin Kazakistan'da ilgiyle izlenmesinden sonra Ulusoy, hayranları için İstanbul'da soruları yanıtladı. Dizide canlandırdığı 'Emir' karakterini anlatan Ulusoy, "Yaşına göre kendiden olgundu. 'Emir' bana da olgunluk kattı" dedi. Ulusoy çocukluğunda ise Kenan İmirzalıoğlu'nun hareketlerini yaptığını söylerken, "Çocukken 'Deli Yürek' dizisi vardı. Kenan ağabeyi beğenerek izliyordum. Ondan aldığım gazla tavırlara giriyordum" şeklinde konuştu.

“MUCİZELERE İNANIRIM”          

"Mucizelere inanır mısınız?" sorusuna oyuncu, "2009 yılında Hıdırellez zamanında Best Model yarışmasında ilk 20'ye kalmıştım. Annemde o zaman, 'İstediğin bir dileği kağıda yaz' demişti. Bende kağıda Best Model'de iyi derece almak ve ilerde iyi dizide oynamak istediğimi yazdım.Sonra kadife keseye koyup, gül ağacına bıraktım. 'Adını Feriha Koydum' dizisinin ikinci sezonunu çekerken annem, dilek kağıdını bulup getirdi. Gözlerim doldu. Bu mucizeydi" dedi.Şöhretin bir şey ifade etmediğin belirten Ulusoy, "Şöhret hiçbir şey ifade etmiyor. Kötü eleştirileri çok dikkate alırım. Eleştiriye açığım" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi