Çağla Şikel gözünü kararttı evlenecek

Çağla Şikel hakkında ortaya atılan evlilik iddialarına ilk ağız Şikel'den net tavır geldi. Evleneceğim...

Çağla Şikel gözünü kararttı evlenecek

Ekranların sevilen ismi Çağla Şikel Emre Altuğ evliliğinin bitmesi sonrasında adeta akbuğuna çekilmiş ve evlilik mi tövbe der olmuştu. Mutlu başlayan beraberliklerinde 2 evladı olan Şikel'in boşanmasının akabinde fikirlerinin değiştiği geçtiğimiz gün bir markanın katalog çekimleri olduğu sorada verdiği röportaj ile ortaya çıktı. Emre Altuğ ile tekrar evlenecekleri iddiaları ortaya gün gün atılırken, Şikel bu konuyu her seferinde yalanlamış ancak yine evleneceğini ve bir kız çocuğuna sahip olmak istediğini açıklamıştı

Emre Altuğ'dan boşanmasının ardından uzun bir sürekabuğuna çekilen Çağla Şikel, "Allah izin verdiği takdirde biriyle karşılaşacağım ve inşallah evleneceğim de... İki erkekten sonra kızım da olsun istiyorum" dedi.

Çağla Şıkel önceki gün marka yüzü olduğu Herry'nin katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. Marka için tasarımlar hazırlayacağını ve yaza doğru koleksiyonunu çıkaracağını söyleyen Şıkel, özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.

'Ben Olsam Bana Yanaşmam'

37 yaşında olduğunu ve sert duruşundan dolayı erkeklerin kendisinden çekindiğini anlatan model, "Benim Kalbim aşka açık ama aynı enerji karşıya geçiyor mu bilemiyorum. Çok çalışan çocuklarına bakan, güçlü duran bir kadın var. Her insanın kaldırabileceği biri değilim. Benim hayatımı kaldırabilmek her erkeğin harcı değil. Ben olsam bana yanaşmam" şeklinde konuştu.

'Biriyle Karşılaşıp Evleneceğim'

Emre Altuğ'la barışıp çocuk yapma ihtimaliyle ilgili soruya "Olmaz, o olmaz tekrardan" diye gülerek cevap veren Şıkel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah nasip ederse biriyle tanışacağım,seveceğim ve evleneceğim de... İki erkekten sonra kızım da olsun istiyorum

Kaynak: Diyarbakır Söz