Cansu Kaya cinayetinde şok gelişme!

Geçtiğimiz Pazar günü Muğla’da aniden ortadan kaybolan ve üç gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya’nın olümüyle ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 2 zanlı suçlarını itiraf etti.

Cansu Kaya cinayetinde şok gelişme!

Haber Türk'ün haberine göre:Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Muğla Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan 5 kişilik özel ekip, olayla ilgili çalışma yaptı. Ekipler, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek Kaya'nın olay günü Poyraz Ç. ve Necati D. ile birlikte olduğunu tespit etti.

Öte yandan, şüphelilerin olay günü Kaya ile geç saatlerde göle girdikleri ve genç kızın gölden çıkmaması üzerine olay yerinden kaçtıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

ZANLILAR İTİRAF ETTİ

Kaya'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D'nin yanı sıra ifadesine başvurulan M.P.C. ve N.D. isimli arkadaşları suçlarını itiraf etti.

Cansu Kaya'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan zanlılardan N.D.'nin (24) jandarmaya verdiği ilk ifadede, "M.P.C., suya atladı, arkasından da Cansu suya atladı. Cansu sudan çıkmayınca olay yerinden kaçtık. Cansu'ya ait elbise ve çantasını farklı bir noktaya götürerek yaktık" dediği, M.P.C.'nin (17) de bunu doğruladığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz