Celine Dion'un eşi: İlk ve son arzumdu...

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion’un kansere yakalanan eşi Rene Angelil’in son isteğini Celine Dion açıkladı. Celine Dion, eşinin kendisinin kollarında ölmek istediğini söyledi.

Celine Dion'un eşi: İlk ve son arzumdu...

Ünlü şarkıcı zorlu tedavi sürecini ve o dönemde yaşadıklarını anlattı. Hayranlarının; sahnelere dönüp dönmeyeceğini merak ettiği Dion bu konuda da sevindiren bir haber verdi. Ünlü şarkıcı Las Vegas'taki Caesars Palace'de sahneye çıkmaya karar verdiğini açıkladı. 27 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşacak olan Dion, kendisini bu kararına kocası Rene Angelil'in cesaretlendirdiğini de sözlerine ekledi.

Ünlü şarkıcı kocasıyla aralarında geçen bir konuşmayı da şöyle dile getirdi: "Rene'ye 'Korkuyor musun. Bunu anlıyorum. Benimle bunun hakkında konuş' dedim.  Rene de bana 'Senin kollarında ölmek istiyorum' dedi. Ona 'Tamam, iyi. Orada olacağım ve sen benim kollarımda öleceksin' diye cevap verdim."

Celine Dion ile kendisinden 29 yaş büyük kocası Rene Angelil'in öyküsü çok eskilere uzanıyor. Çift, ilk kez Dion 12 yaşındayken tanıştı. Angelil daha sonra da Dion'un menajeri oldu.

Çiftin arasındaki ilişki bir süre sonra aşka dönüştü. Angelil ve Dion 1994 yılında evlendi. Çiftin Nelson, Eddy ve Rene Charles adında üç çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz