Görüş Bildir

Cem YLMZ, İftarlık Gazoz ile adeta bir saatte ömründen ömür gitti adeta yaşlandı! iftarlık Gazoz fragmanı

Yakın zaman sonra vizyona girecek olan İftarlık Gazoz filmi çekimlerini tamamlayan, vizyon filminin oyuncusu CEM Yılmaz, film de adeta bir günde 30 yaş birden atladı. İftarlık Gazoz'da Cibar Kemal rolü ile karşımıza çıkacak olan Cem Yılmaz'ı görenler adeta tanıyamadı. Peki İftarlık Gazoz ne zaman vizyona girecek? İftarlık Gazoz konusu ?

Cem YLMZ, İftarlık Gazoz ile adeta bir saatte ömründen ömür gitti adeta yaşlandı! iftarlık Gazoz fragmanı

Yakın zaman sonra vizyona girecek olan İftarlık Gazoz filmi çekimlerini tamamlayan, vizyon filminin oyuncusu CEM Yılmaz, film de adeta bir günde 30 yaş birden atladı. İftarlık Gazoz'da Cibar Kemal rolü ile karşımıza çıkacak olan Cem Yılmaz'ı görenler adeta tanıyamadı. Peki İftarlık Gazoz ne zaman vizyona girecek?  İftarlık Gazoz konusu ?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni sinema filmi İftarlık Gazoz’da canlandıracağı Cibar Kemalrolü için makyajla yaşlandı! Cem Yılmaz’ın yeni filmi İftarlık Gazoz vizyon tarihi, konusu ve oyuncuları haberimizde.

Son filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler’den beklediği ilgiyi göremeyen Cem Yılmaz, bu kez yönetmen Yüksel Aksu’nun yeni filmi İftarlık Gazoz ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz’da canlandıracağı Cibar Kemal rolü için Muğlalı yönetmen Aksu’dan özel Ege şivesi dersleri aldı. İlk kendinden yaşça çok büyük bir karakteri canlandıracak olan ünlü komedyen, makyaj hileleriyle yaşlandırıldı.

İftarlık Gazoz Filmi Konusu

İftarlık Gazoz‘da Muğla’nın bir kasabasında yaşayan gazoz ustası Cibar Kemal’in hikayesi anlatılıyor. Ömrü gazoz yapmak ve satmakla geçen Cibar Kemal kasabadaki herkes tarafından sevilmektedir. Bilge kişiliği ile sözü dinlenen bir kişilik olan Cibar Kemal, oğlu yerine koyduğu çırağı Adem’i de en iyi şekilde yetiştirmeye çalışmaktadır. Hikaye 1970’li yıllarının Ege’sinde geçmektedir.

İftarlık Gazoz Filmi Oyuncuları

Cem Yılmaz (Cibar Kemal)

Adem (Berat Efe Parlak)

Okan Avcı (Yörük Osman)

Macit Koper

Ummu Putgul (Gülizar)

Yılmaz Bayraktar (Hasan)

İftarlık Gazoz Vizyon Tarihi

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun başrollerini ise Cem Yılmaz, Berat Efe Parlak ve Macit Koper gibi oyuncuların üstlendiği İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek. İftarlık Gazoz filminin fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı.

Cem Yılmaz'ın canlandırdığı Cibar Kemal Usta, filmde bilge ve herkes tarafından saygı gören, hayatın içinden bir usta... Camide, kahvede, çarşıda, tarlada herkes tarafından seviliyor. Çırağı Adem'i (Berat Efe Parlar) ise olmayan oğlunun yerine koyuyor. Olgun yaşının gereği zaman zaman arabuluculuk yaparken, çocuksu ruhu ile bazen de ortalığı kızıştırıyor. Tatlı dili, bilgeliği, güler yüzü ile Cibar Kemal Usta, Cem Yılmaz'ı unutturup gerçek bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Film, 29 Ocak'ta vizyona giriyor.

Cem Yılmaz kimdir?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.[3]

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü]ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014'te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Son filmi Ali baba ve 7 cüceler 13 kasım 2015'te vizyona girmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir