Cem YLMZ yeni filmi ile 2018'de 2016'yı yaşatacak Arifv2016 kadrosu şekilleniyor

2018 yılında çıkacak yeni filmi için usta komedyen Cem Yılmaz, oyuncularla birlikte ofisinde toplantı düzenledi Toplantı çıkışında Cem Yılmaz yeni filmi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Cem YLMZ yeni filmi ile 2018'de 2016'yı yaşatacak Arifv2016 kadrosu şekilleniyor

Ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Arif V 2016' için çekimlerin devam ettiği gözlemlenirken, geçtiğimiz gün Maçka'daki ofisinde bir toplantı düzenlediği gözlemlendi. CemYılmaz yeni filmi ile alakalı filmin oyuncularının bir kısmıın katılımı ile ofiste düzenlediği toplantıya katıan en önemli isimlerden biri Yeşilçam'un ünlü ismi Ediz Hun oldu. Toplantıya Cem Yılmaz, Mert Fırat, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz da katıldı. Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Ediz Hun, toplantıya katılması akabinde kapıda kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve komedi filminden çok keyif aldığını açıkladı. Sonrasında toplantıya katılan diğer oyuncular da kendisini basın mensuplarının karşısında buldu.

BU İLK OLMAYACAK

Toplantı çıkışı Ediz Hun basın mensuplarına aıklamalarda bulundu, Komedi filminde oynamanın nasıl bir şey olduğu sorusuna  usta isim "Kendimi oynayacağım yani Ediz Hun'u. Ayrıca zamanında benim de komedi filmlerim var. Bu ilk olmayacak" cevabını verdi.

CEM YILMAZ DA ÇIKTI

Toplantı dan diğer oyncularla birlikte çıkan Cem Yılmaz, filmi ile alakalı bazı örneklemelerde bulundu. Sonrasında geçtiğmiz günlerde oğlunun fotoğrafını sosyal medya adresinden paylaştığı konusuna değinildi. Gazetecilerin çapkın benzetmesine,  CemYılma, çapkın değilim dedi.

CEM YILMAZ FİLMLERİ

Cem Yılmaz, gişe rekorları kıran birçok filmi hem yönetti hem oynadı. Hokkabaz, AROG, Pek Yakında, Ali Baba ve 7 Cüceler filmlerini yöneten Cem Yılmaz birçok filmde de oynadı.  1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz