Ceren Hindistan ağzına geleni söyledi!

Ceren Hindistan, geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşı Ümit Aslan'la umreye gitmiş, burada dini nikah kıymıştı. Fakat şimdide ortaya atılan iddiaya göre Ceren ve Ümit çiftinin aralarına resmi nikah kirizi girdi.

Ceren Hindistan ağzına geleni söyledi!

Ceren Hindistan, geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde erkek arkadaşı Ümit Aslan'la umreye gitmiş, burada dini nikah kıymıştı. 7.5 aylık hamile Hindistan'ın ilişkisinde 'resmi nikah' krizi çıktığı ileri sürüldü. Vatan'ın haberine göre; Ümit Aslan'a "Nikah yoksa ben de yokum" diye resti çeken ünlü oyuncu, Instagram'dan sevgilisini takipten çıkardı ve fotoğraflarını sildi. Ümit Aslan'ın daha önce iki kadınla da imam nikah kıydığı ortaya çıkmıştı.

Ceren Hindistan hakkında çıkan haberleri yalanlar biçimde tepi göstererek sosyal medya platformu Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı…

Bugün Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır... Biz doğacak Çoçuğumuzun mutluluğunu yaşarken, bizi karalamak adına yapılan bu mesnetsiz haberleri tamamen kınıyorum... Eşim Ümit Aslan la olan mutluğumuzu kimsenin yıkamayacağını tüm kamu oyuna ve 3. Kişilere duyurulur... Yine Vatan gazetesi ve yine yalan haberi.

Kaynak: Diyarbakır Söz