Görüş Bildir

Ceza: Amerika'daki Rap'çilere benzemem!

Şu sıralar oynadığı reklam filmiyle dillere pelesenk olan ünlü rapçi Ceza, yeni albümü ve klibiyle de oldukça konuşuluyor. Ceza Yasemin Şefik’in sorularını içtenlikle yanıtladı. “Kadınlar, arabalar bu Rap müzik demek değil” şeklinde konuştu. İşte Ceza’nın ayrıntılı röportajı…

Ceza: Amerika'daki Rap'çilere benzemem!

Yeni albümü ve klibiyle son zamanlarda çok konuşulan Ceza “Candan Erçetin, Burcu GÜneş, Sezen Aksu ve Müslüm Gürses gibi kendi bölümünün en iyileriyle düet yaptım. Zannediyorlar ya her şeyi kabul ediyorum. Aslında bana uymuyorsa kabul etmiyorum. Reklam da şans eseri albümle eş zamanlı oldu. Reklam filminde yer almam tabii ki maddi amaçlı bir şey. Her reklamı da yapmıyorum. Başarılı bir iş oldu. Reklamdan kazandığımı müziğe yatırıyorum. Bu kadar bütçeli bir klibi de bu sayede çektim” şeklinde konuştu.

'GENÇ BİR RAPÇİ OLSAYDIM SES YARIŞMALARINA KATILMAZDIM'

Bir dönem kendisinin de jüri üyeliği yaptığı yarışma programları için de konuşan Ceza “Ben genç bir Rapçi olsaydım ses yarışmalarına katılmazdım. Rap yapmak özel bir yetenek değil” dedi.

'BEN ÖYLE KIZLARLA LÜKS ARABALARLA GEZMEM'

Yasemin Şefik’in sorularını samimiyetle cevaplayan Ceza “Amerika’daki Rapçiler altın kolyeleri, lüks arabaları ve uzun bacaklı kadınlarla pozlar veriyor. Peki ya sen?" sorusu üzerine Ceza “Kadınlar, arabalar bu Rap müzik demek değil. Siyasi ve ciddi konulara değinir Rap ama her ülkenin bir sınırı var. Yoksulluğun çok fazla olduğu bir toplumda yaşıyorum. Ben öyle kızlarla, lüks arabalar gezemem. Daha halka yakınım. Yeri gelir eğlence, yeri gelir duygusal yaparım ama hava atmam. Lüks ve acındırma kafası yok bende” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Posta.com.tr                                                                                                

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi