Görüş Bildir

Cicişler delilli ispatlı konuştu! Yusuf Day 7 yıl boyunca!!!!

Nefise Karatay’ın eşi Yusuf Day geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir teknede “Cicişler” diye tabir edilen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle birlikte görüntülenmişti. Yusuf Day, bu haberleri yalanlarken Cicişler Yusuf Day’ın kendi isteğiyle geldiğini hatta 7 yıldır peşinde olduğunu söyledi.

Cicişler delilli ispatlı konuştu! Yusuf Day 7 yıl boyunca!!!!

Ersoy, Day’ın Nefise Karatay’la evliliğinin bozulmaması için susmak istediğini ama suçlamalar nedeniyle konuşmak zorunda kaldığını ileri sürdü. Cicişler: “Konuşmayı düşünmüyordum. Nefise üzülmesin, yuvaları yıkılmasın, sonuçta yeni bebek dünyaya gelmiş dedim. Ama iftirada bulundu. Bana attığı mesajlar ortada. Zaten kendisi 7 yıldır peşimde koşuyor. Hatta Göcek’teydi, oraya gitmedik diye kendisi kalkıp Bodrum’a geldi. Tekneye gitmemiz için de o ısrar etti. Yalıkavak’tan bizi alması için Türkbükü’ne özel şoför bile gönderdi. Gerçekten ben onu arkadaş gibi görüyordum. Evlendikten sonra uslandığını düşündüm. O ise sarıldı, beni öpmeye kalktı. Teknede dediği gibi 15 dakika değil 4 saat geçirdik. Sonra Yunanistan’a geçelim dediler, gitmedik. Evli bir adamla görüntülendiğimiz için muzdaripiz. Bir de kendini aklamak için iftira atmasına izin veremeyiz.”

Yusuf Day ve arkadaşı Erol Özmandıracı, hafta sonu Gümüşlük’te demirli bir teknede Esra-Ceyda Ersoy ile böyle görüntülendi.

 Esra Ersoy, telefon mesajlarını göstererek kendilerini Yusuf Day’ın davet ettiğini söyledi.

Kaynak: VATAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi