Çilek Kokusu son 21. Bölüm’de büyük savaş -

Çilek Kokusu 21. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Çilek Kokusu izleyicileri yine ekrana kilitlendi. Son bölüm Çilek Kokusunda neler oldu diye merak edenlerin yanıtı haberimizde.

Çilek Kokusu son 21. Bölüm’de büyük savaş -

TAHİR KARAKEÇİ

Çilek Kokusu 21. Bölüm’de Burak ve Aslı için aşklarının sınavını verme vaktiydi. Çilek Kokusu son bölümünü izleyenler yine büyük bir şok yaşadı.

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı ve Burak’ın birlikteliği herkes üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Selda’nın tepkisi üzerine, Aslı ve Emel için artık o evde yaşamak mümkün değildir. Emel büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Apar topar evden ayrılırlar. Burak ve Aslı için artık daha zorlu bir savaş başlar. Aşkları her zorluğun üstesinden gelebilecek kadar güçlü müdür?

ÇİLEK KOKUSU 20. BÖLÜM’DE NELER OLMUŞTU?

Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer. Gani’nin eline Burak’tan intikam almak için büyük bir fırsat geçmiştir bunu en iyi şekilde değerlendirecektir.  Hemen bir plan yapar ve planını Çağla’yla paylaşarak harekete geçer. Gani intikam planlarında bu sefer başarılı olabilecek midir. Bu arada Aslı ve Gonca dans derslerine başlamaya karar verirler.Bunu duyan Burak ve Erdem kıskançlık krizine girerler ve kızların peşine takılırlar.

ÇİLEK KOKUSU SON 21. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz