Deli Divane 18 Eylül Pazar 54. bölüm fragmanı yayınlandı!

Deli Divane 18 Eylül Pazar günü yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Peki Kanal 7 Deli Divane yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay ne?

Deli Divane 18 Eylül Pazar 54. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Deli Divane 54. bölüm fragmanı yayınlandı. 18 Eylül Pazar günü Deli Divane'de neler olacak? Yayınlanan fragmanda nelerin olacağı, Deli Divane 53. bölüm özeti dahil, sevilen dizi hakkında herşey, haberimizde

DELİ DİVANE 54. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haber detayında yer alan yazımızda Deli Divane 18 Eylül neler olacak? detayına ulaşabileceğiniz gibi izleyemediğiniz 53. bölüm özetine de ulaşabileceksiniz. Deli Divane yayınlanacak olan yeni bölümünde Malti’nin planlarını öğrenen Sadhana dikkatli olması için Ragini’yi uyarır. Yalnızca arkadaş olduklarını anlatmak için Ragini, Ranvir’i Nevratri Kutlamasına davet eder. Pazar günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.

 Kutlamada ise Malti ve Avni’nin gözü sürekli ikisinin üzerindedir.

Ragini yengesinin ne kadar kötü niyetli olduğunu bildiğinden endişeye kapılır. Sadhana, ablasının konuşmalarına çok dikkat etmesini söyler. Avni, Nevratri Kutlamasına sırf Ranvir ve Ragini’yi izlemek için gelir. Davet sırasında ikisinin danslarını ve konuşmalarını gözlemleyen Avni, şüphesinde haklı olduğunu anlar. Ragini ve Ranvir arasındaki ilişkiyi Vasundhara’ya anlatır. Avni’ye inanamayan Vasundhara, Ranvir’i takip etmeye başlar. Ranvir’in telefonundan gizlice Ragini’ye mesaj gönderir ve Taç Mahal’de buluşmaya çağırır. Buluşma yerinde gizlenen Vasundhara ise Ragini’yi görmesi ile şok olur.

Hint dizisi Türkiye reaksiyonu deyince akla gelen ilk kanal kesinlikle ki Kanal 7 olmakta. Deli Divane 54. yeni bölümü ile 18 Eylül 2016 Pazar günü saat 16:15’de Kanal 7 ekranlarında sizlerle olacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz