Demet Akalın görgüsüz dedirten yüzüğünü gözlere soktuktan sonra bir de kuyumcu kapatırsa...

Takıp takıştırdığı takılarını sosyal medya da adeta herkesin gözüne sokan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde gittiği kuyumcu da kendisini kameralarını çektiğini farkedince, kuyumcunun kepenklerini indirtti. Demet Akalın'ın sosyal medya da yine bir görgüsüzlük yaptı dedirten bu hareketi sonrasında sadece küpelerini aldığı öğrenilince herkes şok oldu.

Demet Akalın görgüsüz dedirten yüzüğünü gözlere soktuktan sonra bir de kuyumcu kapatırsa...

Takıp takıştırdığı takılarını sosyal medya da adeta herkesin gözüne sokan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde gittiği kuyumcu da kendisini kameralarını çektiğini farkedince, kuyumcunun kepenklerini indirtti.  Demet Akalın'ın sosyal medya da yine bir görgüsüzlük yaptı dedirten bu hareketi sonrasında sadece küpelerini aldığı öğrenilince herkes şok oldu. 

Akmerkez’deki bir kuyumcuya giren Demet Akalın, yılbaşı için alışveriş yaptı. Yaklaşık bir saat kuyumcuda kalan Akalın, kendisini dışarıda bekleyengazetecileri görünce kuyumcunun perdelerini kapattırdı.

 

Sözcü’den Mustafa Kızgınyürek’in haberine göre mekanda uzun süre kalan Akalın’a çıkışta gazeteciler “Hediye mi aldınız?” diyerek soru sorunca Akalın, “Önceden sipariş verdiğim küpelerim gelmiş; onları aldım” dedi.

 

Bir küpe almak için perdeleri neden indirttiği merak konusu olan Demet Akalın’a muhabirler Serdar Ortaç’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Türkçe müzik öldü” açıklamasını sordu. Akalın “Biz yüz binler satıyoruz. Nasıl öldü?” dedi.

 

“Bir yerde denk gelseniz Serdar Ortaç ile selamlaşır mısınız?” diyen gazetecilere “Zaten sık görüşmüyoruz, selamlaşmamıza da lüzum yok bence” dedi.

 

Demet Akalın kendisine Serdar Ortaç'ı soran muhabirlere sonra da şu şekilde çarpıcı açıklamalar yaptı;

Demet Akalın şu açıklamaları yaptı:

'Muhabirler bana 'Serdar Ortaç sizi biriyle barıştıracak' dedi, bende 'hiç gerek yok' dedim. 'Konuşuyor musunuz?' dediler, bende 'yok görüşmüyoruz' dedim. Neden yalan söyleyeyim uzun zamandır görüşmüyoruz. Ben alışveriş yapıyordum orada. Bana kavgacı damgası yapışmış, ondan böyle bir haber yazılmış. Ben kesinlikle böyle bir şey demedim. Zaten bir araya gelsek de elini uzatsa sıkarım. Kin güden bir insan değilim. Benim kimseye dargınlığım, küslüğüm yok. Böyle bir şeye gerek de yok'

'KIYMET BİLEN BİR İNSANIM'

2 buçuk senedir kimseye cevap vermediğini ifade eden Akalın, 'Her zaman dua ediyorum ki benden daha iyi olup bana bulaşmasınlar. Serdar'la ilgili her zaman söylüyorum ‘Bittim' şarkısıyla benim fitilimi ateşlemiş insan. Ben kıymet bilir bir insanım. Bana iyilik yapana ben neden selam vermeyim' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın kimdir?

Gölcük'te doğdu ve ilköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun olmuştur.Üniversite eğitimi almamıştır.Annesinin desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996-2004 yılları sevilen albümler ve hitler çıkardı. 2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı. 2006 yılında Kusursuz 19 albümünü çıkardı. Albüm 147.000 kopya sattı ve MÜ-YAP'tan altın ödül aldı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödüllerinde "Afedersin" ile "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ve "Yılın Şarkısı" ödüllerinin sahibi oldu. Türkçe Top 20 listesinde "Afedersin" ile 7 hafta ve albümün ikinci teklisi "Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor" ile de 1 hafta olmak üzere, 2006 yılının en uzun süre zirvede yer alan sanatçısı oldu. 2013'te Türkiye Müzik Ödülleri'nde Türkan şarkısıyla "En İyi Şarkı" ödülünü almıştır.

 

Kaynak: Diyarbakır Söz