Görüş Bildir

Demet Akalın Okan Kurt boşandı! Peki ya mal paylaşımı!

Demet Akalın Okan Kurt boşandı. Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan Demet Akalın Okan Kurt boşandı iddiaları tarafa-larca hiç bir şekilde doğrulanmamıştı. Aksine çift birlikte poz vermeye devam etmişti.

Demet Akalın Okan Kurt boşandı! Peki ya mal paylaşımı!

Demet Akalın Okan Kurt boşandı. Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan Demet Akalın Okan Kurt boşandı iddiaları tarafa-larca hiç bir şekilde doğrulanmamıştı. Aksine çift birlikte poz vermeye devam etmişti.

Ancak Demet Akalın Okan Kurt çiftinin bugün adliyeye gittiği ve karşılıklı olarak boşandıkları açıkladı. Ünlü çiftin ayrılık sebepleri ile alakalı net bir açıklama yapılmazken, kızları Hira'nın velayeti Demet Akalın'a verildi.

Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi. Boşanma sonrası Demet Akalın cephesinden ilk açıklama geldi.

Boşanma sonrası Demet Akalın cephesinden ilk açıklama geldi. Akalın resmi Twitter adresinden yaptığı açıklamada "Abisinin homeoffisiymis benim evim!!! Pes artık kızımın odasını bile almayı düşündüler!!! ne diyelim" ifadelerini kullandı.

Anlaşmalı boşanma iddialarına tepki gösteren Akalın "Herkes herşeyi düşünebilir sıkıntı yok bana sevenlerimin duası yeter sağolun" şeklinde yanıt verdi.

Bİlindiği üzere Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin aralarına Okan Kurt'un işlerinin bozulması ile birlikte evlerine gelen hacizler girmişti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir