Görüş Bildir

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: 16 yaşındaki bir kız nasıl bu lafı söyler?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın daha önce destek vermiş olduğu 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'ye sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada niçin tepki gösterdiği merak konusu olmuştu. Numberone Türk Fm de “Kadir Çetin ile Numberone Star” programına konuk olan Demet Akalın, konuya açıklık getirdi ve Aleyna Tilki'ye niçin kızdığını anlattı.

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: 16 yaşındaki bir kız nasıl bu lafı söyler?

Güzel şarkıcı Demet Akalın'ın daha önce destek verdiği Aleyna Tilki'ye neden tepki gösterdiği merak konusu olmuştu.  Numberone Türk Fm de “Kadir Çetin ile Numberone Star” programına konuk olan Akalın, konuya açıklık getirdi.

Gelen bir soru üzerine Demet Akalın, "Aleyna 'Basit insanların çok fanı olur' şeklinde bir söz etti. Onun bu lafı beni sinirlendirdi. Daha 16 yaşında küçük bir kız böyle bir lafı nasıl söyler. Çok kızdım, artık Aleyna'yı dinlemiyorum."

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

28 Mart 2000 doğumlu, 16 yaşındaki Aleyna Tilki, Türk şarkıcıdır. Oflu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da doğdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla tanındı. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2 ay içerisinde 150 milyon'un üzerinde izlendi. Şarkı, MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. Reşit olmadığı gerekçesiyle içkili mekânlarda sahne alması, Türkiye hükümetinin tepkisini çekti. 19 Kasım 2016'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi