Görüş Bildir

Deniz Çakır’dan hayatı durduran paylaşım!

Bodrum'da tatil yapan ATV’nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın güzel oyuncusu Deniz Çakır, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Deniz Çakır’dan hayatı durduran paylaşım!

Yeni sezonda ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekran yolculuğuna devam edecek olan güzel oyuncu Deniz Çakır, şu aralar Bodrum'da tatil sefası yapıyor.

Dizideki rol arkadaşı efsane oyuncu Oktay Kaynarca ile yaşadığı aşkla da konuşulan oyuncu kısa bir süre önce sevgilisi ile yollarını ayırmıştı.

Sevgilisi ile ayrıldıktan sonra diziden de ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddialar Deniz Çakır yeni sezonda da dizide rol alacak.

Yeni sezon öncesi Bodrum'da tatil yapan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Güzeller güzeli oyuncu Deniz Çakır önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Takipçilerinden bazıları bu paylaşımın efsane oyuncu Oktay Kaynarca'ya gönderme olduğunu ima etti.

Deniz Çakır'ın paylaştığı o satırlar şu şekilde…

DURMAK ne güzelmiş… öylece durmak… kendine bakmak.. ona bakmak..onlara bakmak… YARGILAMADAN!.. ve kendini sorgulamadan… Zamana bırakmadan, zamanla bir olmak… Zamanı dışlamadan, zamanla flört etmek… Ben şimdi güzel bi DURMADAYIM.. Belki de ilk kez… Ve durduğum o yer… :)) çok GÜZEL… 25Ağustos 2016/ BODRUM

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi