Görüş Bildir

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ama Deniz Seki'de boş durmaz! Deniz Seki ATV'nin fenomen dizisi ile karşınızda

Tamı tamına 13 aydır tutuklu kalan güzeller güzeli hem oyuncu hem şarkıcı olan efsane sanatçı Deniz Seki, ATV'de yayınlanan ve kısa süreden fenomen olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi için kamera karşısına geçti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ama Deniz Seki'de boş durmaz! Deniz Seki ATV'nin fenomen dizisi ile karşınızda

Tamı tamına 13 aydır tutuklu kalan güzeller güzeli hem oyuncu hem şarkıcı olan efsane sanatçı Deniz Seki, ATV'de yayınlanan ve kısa süreden fenomen olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi için kamera karşısına geçti. Deniz Seki'ye Hızır çakırbeyli’nin eşi Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran  oyunculuğu ile her türlü karakteri canlandıra bilen başarılı sanatçı Deniz Çakır eşlik etti. 07 Aralık 2015 tarihinde Deniz Seki, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakırın yer aldığı fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için cezaevinde kamera karşısına geçti

Deniz Seki, reyting rekortmeni dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Dizinin sahneleri efsane sanatçı Deniz Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Deniz Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Deniz Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla herkesten sır gibi saklanan çekimler geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

Deniz Seki’den tüm Türkiye’yi ağlatan replik

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise şu oldu…

Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."

Deniz Seki kimdir?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Kız lisesinden mezun olduktan sonra, sunuculuk yapmaya başladı. Ancak müziğe ilgisi daha fazlaydı. Bu yüzden 1994 yılında müzik piyasasına atıldı. Emel Müftüoğlu ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 1995 senesinde şarkı yarışmasına katıldı ve bu yarışmadan birincilikle döndü.

İlk olarak ”Hiç Kimse Değilim” adlı albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Deniz Seki toplamda 7 albüm çıkarttı ve 3 ayrı filmde oynadı. Özel hayatıyla 2010 yılında gündemi bir hayli meşgul etti. ”Uyuştucu Ticaretine Yardım” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ardından tutuklanan Deniz Seki 8 ay hapis yattı. Uzun zamandır aranan ve 4 yıl daha hapis yatması gereken Deniz Seki  15 Kasım 2014 tarihinde tekrar tutuklandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları aksiyon, devlet ve mafya dizisidir.

Konusu

Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu çok iyi bilmektedir. Zirveye giden basamakları tek tek çıkan Hızır yeraltı dünyasının en büyüklerinden biri olur. Yeraltı dünyasının kurallarına göre hareket etse de suçsuz insanlara haksızlık yapmamaya çalışır. Yaptığı pis işlere kefaret olsun diye de sık sık hayır işlerinde bulunur. Hızır'ın bu özellikleri yeraltı dünyasını kontrol altına almaya çalışan polis teşkilatının dikkatini çeker. Hızır'ın iki seçeneği vardır. Ya devletle işbirliği yapıp yeraltı dünyasının en tepesine oturacak ya da müebbete mahkum olacaktır.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi