Görüş Bildir

Deniz Seki'ye konser teklifleri yağıyor! Cezaevinden çıkmadan milyonları hesaba yattı

5 Haziran'da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, hayatına kaldığı yerden devam edecek. Hapishane de kaldığı sürece de boş durmayan söz eserlerine devam eden Deniz Seki, Haziran sonrasında çok sayıda konsere imzasını atacak. Daha şimdiden 2.4 milyon TL. kazanan Deniz Seki, tatile gidecek.

Deniz Seki'ye konser teklifleri yağıyor! Cezaevinden çıkmadan milyonları hesaba yattı

5 Haziran'da cezaevinden çıkacak olan Deniz Seki, hayatına kaldığı yerden devam edecek. Hapishane de kaldığı sürece de boş durmayan söz eserlerine devam eden Deniz Seki, Haziran sonrasında çok sayıda konsere imzasını atacak. Daha şimdiden 2.4 milyonn TL. kazanan Deniz Seki, 20 konserlik anlaşmaları imzaladı. Nişanlısı ile birlikte her konserinden 120 bin liralık anlaşmaya imza atan Deniz Seki'nin organizasyonları Faruk Salman tarafından sağlandı.

''Cezaevinden çıktıktan sonra vereceğiniz konserleri organize etmek istiyoruz. Şimdiden 20 konserlik bir anlaşma yapalım. Fiyatı siz belirleyin, kabul edeceğiz.''Deniz Seki ile kendisini her hafta ziyaret eden nişanlısı Faruk Salman konser başına 120 bin TL istedi. Organizasyon şirketi rakamı kabul etti. 20 konserin parası 2 milyon 400 bin lirayı peşin olarak popçunun hesabına yatırdı. Deniz Seki'ye konserin yanısıra AVM'lerde söyleşi, Reklam, dizi ve sinema teklifi yağıyor. Faruk Salman ''Deniz cezaevinden çıktıktan sonra on gün tatile gideceğiz. Dönüşte hepsini değerlendireceğiz'' dedi.  (Posta)

DENİZ SEKİ HAKKINDA

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da dünya gelen Deniz Seki doğma büyüme İstanbulludur. Besteci ve söz yazarı olan Deniz Seki çıkardığı albümlerle bir çok kişinin gönlünü fethetmiştir. 1993 senesinde Melih Kibar'la tanışan Deniz Seki'nin sanatçılık kariyeri bu zamanda başlamıştır.

1995 senesinde, kendini iyice şarkı söylemeye hazır hissettiği anda "POP - SHOW 95" Şarkı yarışmasına katılmış ve yazdığı şarkıyla birinci olmuştur. Zaman içinde bir çok şarkıyı yazan besteler yapan Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlanmıştır. Şu sıralar cezaevinde olan Deniz Seki yazdığı mektuplarla gündeme gelmiştir.

2 Şubat 2009 tarihinde ‘uyuşturucu temin etmek’ suçundan tutuklanan ve ilk duruşmasına kadar hapiste kalan Deniz Seki, duruşma sonrası tahliye edilmişti. Hakkında ikinci kez dava açılan Seki, 6 yıl 3 ay hapis cezası almış ve ortadan kaybolmuştu. Saklandığı dairede 6 Kasım 2014 tarihinde yakalanan Deniz Seki, hapse girmişti. Seki’nin tahliye tarihi ve günü belli oldu. Seki, 5 Haziran 2017 Pazartesi günü sabah saat 09.00’da Bakırköy Cezaevi'nden tahliye olacak

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir