Görüş Bildir

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Oba'da sıkıntılı günler süregelir

Diriliş Ertuğrul 64. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Oba'da yaşanan sıkıntılı günler bu akşama yayınlanacak yeni bölüm ile son bulacağa benzerken detaylar haberimizde

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Oba'da sıkıntılı günler süregelir

TRT1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Diriliş Ertuğrul 64. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Oba'da başlayan sıkıntılı sürecin nasıl devam edeceği ve dizinin kaderi adeta bu akşam belirlenecek. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi bu akşam kaldığı yerden devam edecek.  Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü ounadığı Diriliş Ertuğrul 64. bölümüyle 9 Kasım Çarşamba saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul 64. yeni bölümde Ertuğrul çıkmazda!

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm için heyecan dorukta. Bu akşam 64. bölümü ile ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da obanın kaderi yeniden belirlenecek. Sıkıntılı bir süreç başlıyor. Diriliş Ertuğrul 64. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Çarşamba günleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin 64. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Obanın baskına uğradığı Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde nasıl bir çare bulunacak? Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle Çarşamba akşamı TRT 1'de...

Diriliş Ertuğrul bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 64. bölüm fragmanı yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolünde Engin Altan Düzyatan rol alıyor. Diriliş Ertuğrul 64. bölümüyle 9 Kasım Çarşamba saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 64. BÖLÜM FRAGMANI

Kayılar sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes almışlardır. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bırakır. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başlamıştır. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan alpların üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kalmıştır.

63. SON BÖLÜMDE OLANLAR

Kurt pusuya düşünce kurtulmayı değil, intikamı düşünür.

Sultan Alaeddin’den aldığı casusluk görevini kurt postuna girerek yerine getiren Ertuğrul Bey, Sultan’ın habercisini kurtarabilmek için yaptığı operasyonda yaralanıp esir düşmenin eşiğine gelmiştir. Ertuğrul Bey bu zor durumdan hem kendini, hem sultanın habercisini nasıl kurtaracaktır?

Artık oba beyi olan Ertuğrul Bey, kılıç kullanmadaki maharetine Hanlı Pazar’da ticaret yapma çabası da eklenince Kayılar alışık olmadıkları bir mücadelenin içine girdiler. Çünkü Hanlı Pazar, ticaretin beşiği olduğu gibi Ural ve Simon gibi en usta ticaret erbaplarını da bünyesinde barındıran kirli bir bataklıktan farksızdı. Ertuğrul Bey bu alışık olmadığı ortamda ayakta kalabilmek için ne tür adımlar atmak zorunda kalacaktır?

Çavdaroğlu Obasının beyi olan Candar Bey, sağ kolu ve en yakın dostu olan Toktamış’ın akıl almaz şekilde ölümünün etkisindedir. Pazarda yaptığı gayrı nizami ticaret yüzünden cephe aldığı oğlu Ural ise Toktamış’ın yaptığı saldırıda Candar Bey için kendisini siper etmiştir. Candar Bey’ in oğlu Ural’ın yaptığı bu hareket karşısında ne yapacaktır? Ural Bey’in ise kurduğu bu oyunu sürdürmek için atacağı yeni adımlar nelerdir?

Ertuğrul’un eski düşmanları olan Tapınakçılar ise bu yeni topraktaki Hanlı Pazar’ı ve tüm ticari faaliyetleri ellerinde tutmaktaydılar. Başında Hancı Simon’un bulunduğu bu şebeke, bir yandan ticari faaliyetleri yürütüp bölge ekonomisini elinde tutarken; diğer yandan da Anadolu’ ya yapılacak olan Haçlı Seferine karşı savunmasız bir şekilde bırakmaya çalışmaktaydı. Bu faaliyet neticesinde Sultanın habercisini eline geçiren Simon, onu kurtarmaya gelen Ertuğrul’un, Sultanın casusu olduğunu öğrenebilecek miydi?

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir