Diriliş “Ertuğrul” 80. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Vasilyus’a karşı

Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümü ile dün akşam izleyiciyi ekrana kilitledi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına ismini yazdıran Diriliş Ertuğrul'un 80. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Ertuğrul, Hanlı Pazar'ı almak isteyen Vasilyus'a karşı cenk hazırlığı içine girer.

Diriliş “Ertuğrul” 80. Bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Vasilyus’a karşı

TRT'nin dün gece yetmiş dokuzuncu bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde Bamsı ile eski bizans komutanı TEO'un arasındaki büyük kavga soluk soluğa izlendi. Hemen ardından yayına giren Diriliş Ertuğrul 80. yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyi heyecanlandırdı.

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan'in yanı sıra sonradan katılan Kürşat Alnıaçık, Burçin Abdullah ve Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi Diriliş Ertuğrul, 80. yeni bölümü ile 15 Mart Çarşamba akşamı TRT'de ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 80. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz