Dodan O Ses Türkiye çapraz düellosunda mest etti, stüdyo ‘Bir daha’ diye inledi!

O Ses Türkiye’nin 2017 sezonunda göze çarpan bir çok güzel sesin arasından sıyrılan ve 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan Dodan Özer, dün akşamki çapraz düellolarda rakibini elemeyi başardı. Dodan Özer Ötme Bülbül şarkısını kendi tarzında, müthiş bir versiyonla söyledi. Dodan şarkısını bitirdikten sonra stüdyo bir kez daha inledi.

Dodan O Ses Türkiye çapraz düellosunda mest etti, stüdyo ‘Bir daha’ diye inledi!

YILMAZ BEKLEYEN

TV8 ekranlarında yayımlanan ve herkesi ekran başına kilitleyen O Ses Türkiye’nin göze çarpan yarışmacıları arasında olan Dodan Özer henüz ilk kez sahneye çıkmıştı ki kimsenin dikkatinden kaçmamıştı. Google’da dahi trend olan aramalara girmeyi başarmış bir isim Dodan Özer. İlk seçimlerde Dodan Özer Haydar Haydar şarkısıyla dört jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başarmış ve yoluna Hadise ile devam etmişti. Dodan Özer Hadise’yi seçtikten sonra sosyal medyada ve vatandaşlar arasında “Hadise bu sene şampiyon” olur yorumları yapılmaya başlandı.

HADİSE’NİN TAKIMI!

O Ses Türkiye’de bu sezon Hadise’nin takımındaki güçlü sesler gözlerden kaçmıyor, yıllardır Şampiyonluk hasreti çeken Hadise’nin bu kez Dodan Özer ile şampiyonluğu yakalaması tahmin ediliyor. Dodan Özer 9 Şubat 2017 O Ses Türkiye çapraz düellolarda rakibi Hüsnü’yü elemeyi başarmış ve bir tur daha atlamıştı. Dodan Özer’in seslendirdiği Ötme Bülbül şarkısı da, Dodan Özer de bugün Google’da trend olmayı başardı. İşte Dodan Özer’in müthiş sesinden Ötme Bülbül şarkısı ve rakibiyle eşleşmesi…

DODAN ÖZER ÖTME BÜLBÜL

Kaynak: Diyarbakır Söz