Duman solisti Kaan Tangöze; Kıvılcım Ural'ı tercih edip, bir de Seçkin Piriler'e nispetle el ele poz verdi

Uğruna 6 yıllık evliliğini bitirerek Seçkin Piriler’den boşanan Kaan Tangöze, özgürlük kutlaması yapıyor. Kaan Tangöze sevgilisi Kıvılcım Ural ile Sarıyer’de el ele görüntülendi. Detaylar haberimizde...

Duman solisti Kaan Tangöze; Kıvılcım Ural'ı tercih edip, bir de Seçkin Piriler'e nispetle el ele poz verdi

12 gün önce 6 yıllık evliliğini bitiren Kaan Tangöze, önceki gece uğruna Seçkin Piriler'i terk ettiği Kıvılcım Ural'laydı. Özgürlük kutlaması yapan rockçının yanağında aşkının öpücük izi vardı.

İki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'le evliliğini 11 Mart'ta sonlandıran Kaan Tangöze'nin özgürlük kutlaması devam ediyor! Duman Grubu'nun solisti, önceki akşam uğruna 6 yıllık eşinden boşandığı Kıvılcım Ural'la Sarıyer'de görüntülendi. Evli olduğu dönemde Ural'la yakalanınca gazetecilerden kaçan Kaan Tangöze, bu kez rahattı.

Sorulara Yanıt Yok!

Kıvılcım Ural da sevgilisi gibi objektifler karşısında istifini bozmadı. Araçlarını bıraktıkları otoparktan birlikte çıkan ikili, sorular karşısında ise yorum yapmadı. Israrlı sorular karşısında öfkelenen Kıvılcım Ural, gazetecilere tepki gösterip "Yalan yanlış haberler yapıyorsunuz, artık bizi rahat bırakın" dedi. Sevgilisinin aksine sakin olan Kaan Tangöze'nin yanağındaki ruj izi ise dikkat çekti.

Seçkin Pipiler: O kadın çocuklarını görmeyecek!

Ünlü müzisyenin bu hali, "Sevgilisinden özgürlük öpücüğünü almış" dedirtti. Bu arada eşinin ihanetiyle zor günler geçiren ve boşanırken Kaan Tangöze'den tazminat talep etmeyen Seçkin Piriler'in Tangöze'ye tek bir şart koyduğu ortaya çıktı.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kaan Tangöze, 5 Eylül 1973 İstanbul doğumlu Türk müzisyendir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze'dir.

ABD'de eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle'da yazdığı 'LaLaLa' isimli bir parçası ABD'de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurmuştur. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

20 Ekim 2002 tarihinde Türkiye güzeli sevgilisi Ahu Paşakay evinde intihar etmiştir.

24 Mart 2010 tarihinde 5 senedir birlikte olduğu manken Seçkin Piriler ile evlenmiştir. Kaan Tangöze' nin evlendiği eşi Seçkin Piriler'den Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştur. 11 Mart 2016 tarihinde Seçkin Piriler'le anlaşmalı olarak boşanmıştır.

PİRİLER'İ ADLİYENİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KORUDU

Duruşma salonundan ilk olarak Piriler çıktı.. Adliye güvenlik görevlileri, Seçkin Piriler'in dışarıya çıkmasına refakat etti. Güvenlikçiler zaman zaman gazetecilerin soru sormasına ve takip etmesine engel olmaya çalıştı. Adliye koridorlarında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Piriler, arkadaşları ve avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Boşanmanın ardından suskunluğunu koruyan Kaan Tangöze de avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Çok sayıda kameranın takip ettiği Tangöze sorulan soruları yanıtsız bırakarak bindiği taksiyle adliyeden ayrıldı. Tangöze adliyede olduğu sürece güneş gözlüklerini çıkarmazken kapşonuyla da başını örtmeyi tercih etti.

PİRİLER'DEN YAZILI AÇIKLAMA

Seçkin Piriler, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Pirilerin yazılı açıklamasın "Siz değerli basın mensuplarının da yaşanan olaylara yakından şahit olduğu üzere; uzunca bir zamandır evliliğimle ilgili olarak zor günler geçirdim. Bir anne ve kadın olarak elimden geldiğince mücadele ettim ve çocuklarım için dik durmaya çalıştım. Fakat sonuç olarak bugün geldiğimiz noktada; 6 yıldır yürüttüğümüz evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Bu zorlu süreçte yanımda olan, destek veren herkese çok teşekkür ederim. Herkesin yolu açık olsun. Bu hassas dönemde özel hayatımın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim..." dedi.

Duman kimdir, Duman, Türkçe sözlü rock müzik yapan bir gruptur.

Grup üyeleri: Kaan Tangöze (Vokal, Elektro gitar)

Batuhan Mutlugil (Geri Vokal, Gitar)

Ari Barokas (Geri Vokal, Bass Gitar)

Cengiz Baysal (Bateri)

Duman (müzik grubu) üyelerini tanıyalım: Kaan Tangöze : 5 Eylül 1973’te İstanbul’da doğdu. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze’dir. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü’nü bitirmiştir. ABD’de University Of Seattle’da ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle’da yazdığı ‘La,la,la,la’ isimli bir parçası ABD’de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.

10 Ekim 2002 tarihinde Türkiye güzeli sevgilisi Ahu Paşakay Kaan Tangöze’nin evinde intihar etmiştir. 24 Mart 2010 tarihi ile evlenerek Hakan adında bir oğlu olmuştur.

Batuhan Mutlugil : 8 Nisan 1974’te İstanbul’da doğdu. Duman grubunun gitaristidir. Müzik hayatına 3. sınıftayken dedesinin aldığı klasik gitarla başlar, sonra tekrar gitarla buluşması 15 yaşında babasının bir elektro gitar alması üzerine bir daha elinden gitarı bırakmamıştır. Doğuş Koleji’nden mezun olunca, üniversiteyi de İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünde tamamlamıştır Duman’dan önce babasıyla beraber çaldığı Blue Blues Band’de çalışmaktaydı.1990-1991 yıllarında Fenerbahçe ile yelken şampiyonu olmuştur.

Fransız sevgilisinden olan Batu Luca adında bir oğlu vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz