Görüş Bildir

Ebru Şallı'nın müstehcen fotoğrafları hakkında menajer yorumu

Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafları geçtiğimiz gün sosyal medya da adeta TT olmuşken, kendi Twitter adresinden müstehcen fotoğrafları paylaşılan Ebru Şallı'nın menajerinden ilk açıklama da geldi.

Ebru Şallı'nın müstehcen fotoğrafları hakkında menajer yorumu

Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafı şahsına mühasır sosyal medya adresi üzerinden paylaşıldğ iddiaları geçtiğimiz gün sosyal medya da adeta fenomen haline geld. Müstehcen kapsamıdaki Ebru Şallı'nın fotoğrafları hakkında son dakika açıklama yapıldı. Şallı'nın menajeri mevcut çıplak paylaşımların mankenin kendisi ile alakası olmadığını ve adresin başkasının eline geçtiğini belirtti. Aşk hayatında aradığ mutluluğu bir tülü yakalayamayan Şallı, bilindiği üzere Ebru Şallı yaz ayı sonlarına doğru Cem yılmaz ile bir gönül ilişkisine başamış ve akabinde de Yılmaz tarafından aşk red edilmişti. Henüz bu olaylar konuşulurken sosyal medya paylaşımı da magazin gündemine oturdu.

Ebru Şallı'nın menajeri tarafından çıplak fotoğraflar ile alakalı yapılan açıklama şu şekilde; Bugün itibariyle bir takım gazeteci ve internet yayıncısıyla irtibata geçen tanımadığımız bazı şahısların temsil ettiğimiz Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınlamaya çalıştıklarını öğrendik. Söz konusu fotoğraflar kesinlikle Ebru Şallı'ya ait değildir ve bu konuda gerekli tüm yasal yollara başvuruyoruz. Konunun vahameti nedeniyle bu tür fotoğrafların kullanılmamasını/yayınlanmamasını önemle rica ediyoruz. Aksi halde bu fotoğrafları yayınlayanlarla ilgili yasal başvuruda bulunmak zorunda kalacağımızı bildiririz...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir