Ebru Gündeş'e selfie yağmuru, Şarkıyı kim söyleyecek?

O Ses Türkiye jürisi güzel yüzlü, billur sesli şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs’ta hayranlarına konser verdi. Güzellik abidesi Gündeş’in konserini yaklaşık 1500 kişi izlerken, otel yetkilileri bunun bir rekor olduğunu söyledi. Güzel şarkıcı Ebru Gündeş, kendisiyle selfie (özçekim) çekmek isteyen hayranlarının arasında takılıp kaldı. Ünlü şarkıcı, durumu yine usta ve tatlı diliyle çözdü.

Ebru Gündeş'e selfie yağmuru, Şarkıyı kim söyleyecek?

Ebru Gündeş, hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis'te sahneye çıktı. Ünlü şarkıcıyı, yaklaşık bin 800 kişi izledi. Otel yetkilileri mekanları için bunun bir rekor olduğunu söylerken, Gündeş'e sahnede çiçek verdi. Çok mutlu olan Ebru Gündeş ise "22 yıldır beni yalnız bırakmadığınız ve hep alkışladığınız için hepinize minnettarım" şeklinde konuştu.

BİN 500 KİŞİYLE SELFİE ÇEKERSEM…

Bir ara seyircilerin arasında dolaşan Ebru Gündeş, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca kırmak istemeyip selfie çekmeye başladı. Ancak bir süre sonra usta sanatçı durumu tatlı dille çözdü. "Ben de fotoğraf çektirmeyi çok isterim ama bin 800 kişiyle selfie (özçekim) çektirmeye kalkarsam, şarkıyı kim söyleyecek?" İzleyicilerin "Şarkı!" diye tempo tutması üzerine Gündeş yeniden sahneye dönerek, o güzel sesiyle şarkısını dillendirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz