Görüş Bildir

Ebru Polat 'Dokun Bana' şarkısını yeniden yorumladı, aman dokunmasınlar!

Bir süredir ekranlarda görünmeyen 32 yaşındaki güzel şarkıcı Ebru Polat, müzik listelerine oldukça sert bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Güzel şarkıcı Ebru Polat, daha önce Gülhan’ın seslendirmiş olduğu ‘Dokun Bana’ şarkısını yeniden yorumladı ve sonrasında da “Şimdi kesin dokun bana diye laf atacaklar” diyerek espriyi patlattı.

Ebru Polat 'Dokun Bana' şarkısını yeniden yorumladı, aman dokunmasınlar!

Bir süredir ekranlarda görünmeyen 32 yaşındaki güzel şarkıcı Ebru Polat, müzik listelerine oldukça sert bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Güzel şarkıcı Ebru Polat, daha önce Gülhan’ın seslendirmiş olduğu ‘Dokun Bana’ şarkısını yeniden yorumladı ve sonrasında da “Şimdi kesin dokun bana diye laf atacaklar” diyerek espriyi patlattı. Ebru Polat, daha önce Gülhan’ın seslendirdiği “Dokun Bana” şarkısını yeniden yorumladı.

TEK KORKUM “DOKUN BANA” DİYE LAF ATACAKLAR

Erdem Kınay’ın düzenlemesini yaptığı şarkıyla iddialı olduğunu söyleyen Polat, “Tek korkum ‘Seni Yerler’ şarkısını çıkardığım zaman herkes bana ‘seni yerler Ebru’ diye laf atardı. Şimdi kesin ‘dokun bana’ diye laf atacaklar” dedi.

Güzel şarkıcı yaptığı espri ile herkesi kahkahaya boğarken, şarkısı ile de büyük beğeni kazandı. (Akşam)

EBRU POLAT KİMDİR?      

          

30 Haziran 1983 yılında İzmir’de gözlerini dünyaya açmış Ebru Polat. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için psikoloji bölümünde master yapacağı sırada kararını değiştirerek okulunu ve işini ardında bırakıp yönünü müziğe çevirdi.

Müzik kariyeri

Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. Türkiye’ye döndükten sonra 2009 yılında ilk EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2010 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Onun dışında albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını müzik severlere sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrardan yorumladı. 2013 yılında "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrardan yorumlayarak müzikseverlere sundu. 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onurr, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

İşte Ebru Polat'ın yorumladığı 'Dokun Bana' isimli şarkı;

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi