Ece Gürsel’den alkışlanacak davranış! Babasının elbiselerini camiye bağışladı

Manken Ece Gürsel, Antalya'nın Demre İlçesi'nde 15 gün önce yaşamını yitiren babası Tayfun Gürsel'in eşyalarını yaşadığı mahallenin camisine yardım amacıyla bağışladı.

Ece Gürsel’den alkışlanacak davranış! Babasının elbiselerini camiye bağışladı

Demre'ye bağlı Karabucak Mahallesi'nde oturan manken Ece Gürsel'in babası, eski milli futbolcu 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, 14 Ekim'de evinde ölü bulundu. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen Tayfun Gürsel'in cenazesi aynı gün Antalya'da toprağa verildi. Annesi Yıldız Gürsel ve ablası Burçe Gürsel ile cenaze törenine katılan Ece Gürsel, daha sonra annesiyle birlikte babasının yıllardır yaşadığı Demre'ye gitti.

Babasının Karabucak Mahallesi'nde kirada oturduğu evinde annesiyle 2 gün kalan Ece Gürsel, babasına ait birkaç küçük eşyayı hatıra niyetine yanına aldı. Ece Gürsel, geriye kalan eşyaları değerlendirilmesi için Mahalle Muhtarı Cengiz İkiz'den yardım istedi. Ece Gürsel, babasının kıyafetlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını, televizyon, buzdolabı, klima ve çamaşır makinesi gibi eşyaların da Karabucak Camii'ne yardım amacıyla satılmasını istedi. Gürsel ve annesi daha sonra evi de boşaltıp Demre'den ayrıldı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz