Elçin Sangu'ya eski menajeri Başar Okay'dan şok dava!

Özellikle Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle gündeme oturan ve yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay, basında çıkan iddialar üzerine bazı açıklamalar yaptı.

Elçin Sangu'ya eski menajeri Başar Okay'dan şok dava!

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay, daha önce yaptıkları sözleşmeye uymadığı için ünlü oyuncu hakkında dava açtığını duyurdu.

“SAVAŞ AÇMADIK”                                                             

"Hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık" ifadelerini kullanan Okay, "6 senedir menajerlik yapıyorum.  Hem ben hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık" dedi.

“BU KADAR PARA İSTİYORUM DEMEDİM”

Okay, iddiaların aksine, "Hiçbir zaman 'bu kadar para istiyorum' demedim" açıklamasını yaptı. Elçin Sangu'nun yeni menajeri Gaye Sökmen'le bir sıkıntısının olmadığını da belirten Okay, "Benim sözleşmem oyuncu ile ilgili. İkimizin arasındaki bir olay" dedi.

REKLAM ÜCRETİNDEN PAY İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Başay Okay'ın daha önce, Elçin Sangu'nun 1 milyon TL kazandığı Reklam ücretinden pay istediği iddia edilmişti. Daha sonra araya Sangu'nun yeni menajeri Gaye Sökmen'in girdiği ve Okay ile mahkemelik olduğu söylenmişti.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Diyarbakır Söz