‘Eller kadir kıymet bilmiyor annem’ dedi ağladı!

“Anneler Günü” için özel olarak düzenlenen Kadınlar Matinesinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Kibariye o meşhur şarkısı “Annem”i söylerken bir anda sahnenin ortasına oturup dakikalarca gözyaşı döktü.

‘Eller kadir kıymet bilmiyor annem’ dedi ağladı!

Annesini konser çalışması yüzünden göremediğini belirten ünlü şarkıcı Kibariye, annesi yaşında olanları sahneye davet etti. Onların ellerini öpen sanatçı sahnede duygu dolu anlar yaşadı. Gözleri yaşaran bir kadını teselli eden sanatçı “Annemi çok özledim,sizi onun yerine koydum” diyerek boyunlarına sarıldı.

Sahnede hüngür hüngür ağladı…              

Kibariye Anneler günü nedeniyle sık sık meşhur şarkısı “Annem”i istek yapan kadınları kırmayan sanatçı oldukça duygulu bu şarkıyı söylemeye başlayınca duygularına da sahip olamadı. Şarkıyı yerde oturarak söylemek istedi. Ancak bir anda göz yaşlarına boğulan sanatçı şarkıyı yarıda bırakıp şaşkın bakışlar altında dakikalarca ağladı. Kendisine  mendil getiren bir kadın hayranı tarafından teselli edilen sanatçı ağlayarak “Kusura bakmayın bende bir insanım ağlamayı hiç sevmem ve gizli ağlarım. Ama burada ağlayıp rahatlamak istedim. En son sahnede kırk yıl önce ağlamıştım” dedi. Kibariye daha sonra gözyaşlarını silip kendisini için Sezen Aksu’nun “Ah İstanbul” adlı şarkısını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz