Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldı! Yeşim Salkım İfşa etti Gülben Ergen dava açtı

TRT1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik akşam yayınlanan TRt1 haber merkezine veda ettiğini ve ayrıldığını açıkladı. Ünlü haber spikeri Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldığı konusunda açıklama yapmadı.Peki Erhan Çelik TRT1'de neden ayrıldı

Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldı! Yeşim Salkım İfşa etti Gülben Ergen dava açtı

TRT1 Ana Haber sunucusu Erhan Çelik akşam yayınlanan TRt1 haber merkezine veda ettiğini ve ayrıldığını açıkladı. Ünlü haber spikeri Erhan Çelik TRT1'den neden ayrıldığı konusunda açıklama yapmadı ancak ayrılığımız uzun sürmeyecek demesi kafaları karıştırdı. Erhan Çelik Yeşim Salkım ve Gülben Ergen çıkmazı geçtiğimiz günlerde çok konuşulurken, Gülben Ergen'in evli iş adamı ile birlikte olduğu iddialarını orataya atan isim Yeşim Salkım olmuştu.

ERHAN ÇELİK'İ ALDATTI MI?

Gülben Ergen Erhan Çelik2i aldattığı iddiaları bir döneme damgasını vurmuşken konu ile alakalı gözlerin Yeşim Salkıma çevrildiği belirtildi. Yeşim Salkım ise ortaya çıkardığı ifşaları sorasında 2 işinden de olduğu iddia ediliyor.

ERHAN ÇELİK TRT'DEN İSTİFA ETTİ

Erhan Çelik TRT ekranlarına neden veda ettiğini herkes merakla beklerken, ortaya türlü türlü iddialar atılmakta. İstifanın perde arkasında ise "aldatma" iddialarıyla ilgili, eski eşi Gülben Ergen'in kendisini hedef alması yatıyor.

İŞTE O AÇIKLAMA

TRT 1 Ana Haber'de veda ettiğini açıklayan Çelik, "Başta Genel Müdür İbrahim Eren olmak üzere TRT camiasına teşekkür ediyorum. Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" ifadelerini kullandı.

ÇOK SESSİZ KALDIM

Gülben Ergen'le evliliğini sonlandıran Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada TRT'de çalıştığı zaman zarfında çok sessiz kaldığı, bundan sonra ise Gülben Ergen'le yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

ALDATMA İDDİALARI ORTALIĞI VELVELEYE VERDİ

Yeşm Salkım'ın ve Erhan Çelik'in hedefş olan Gülben Ergen, haklarında dava açtığı iddiaları da şu sırallar konuşuluyor.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKAR

Çelik, Yeşim Salkım'ın iddialarının ardından "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır." şeklinde bir açıklama yapmış ve kavgaya dahil olmuştu. Son yaptığı açıklamanın ardından eski eşi Gülben Ergen'in hedef tahtasına oturan Erhan Çelik, yaşanlardan TRT'nin imajının zarar görmemsi için görevinden istifa etti.

ERHAN ÇELİK HAKKINDA

Erhan Çelik(d.1977, Polatlı), Türk haber sunucusu.

1977 yılında Polatlı'da doğmuştur. İlkokulu Polatlı’da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı’da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü. 1990’lı yılların başında kurulan Polatlı televizyonunda haber sunmaya başladı.

1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe’de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtar tarafından Show TV'den kovuldu.

2002 yılında Kanal 7'ye geçerek “Bu Kadar Olur” diye bir “reality show”, “İskele Sancak” programını ve Ahmet Hakan’ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Eski spikerlerden Jülide Gülizar’dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler aldı.

Show TV'de Basın Kulübü programını ve Ana Haber Bülteni'ni sundu. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı. Bu görevinin yanı sıra Show Haber’in Genel sorumluluğunu bir süre devam ettirdikten sonra, 8 Temmuz 2014 tarihinde Show Haber’in Genel sorumluluğunu sona erdirmiştir. Ardından yine Temmuz ayında Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine başladı.05 Ocak 2015 tarihinde bu görevden istifa ettiğini açıkladı.Çelik 27 Temmuz'dan itibaren TRT 1 ekranlarında Ana Haber'i sunuyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz