Görüş Bildir

Erkan Petekkaya’dan olay yaratan Yeşilçay açıklamaları, Petekkaya neler dedi, eşi neden üzgün?

Star TV’nin fenomen dizisi Paramparça’nın Gülseren karakterine hayat veren ve daha sonra da diziden ayrılan usta sanatçı Nurgül Yeşilçay –ile dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya polemiğinde, Petekkaya cephesinden olay yaratan yeni açıklamalar geldi.

Erkan Petekkaya’dan olay yaratan Yeşilçay açıklamaları, Petekkaya neler dedi, eşi neden üzgün?

Star TV’nin fenomen dizisi Paramparça’nın Gülseren karakterine hayat veren ve daha sonra da diziden ayrılan usta sanatçı Nurgül Yeşilçay –ile dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya polemiğinde, Petekkaya cephesinden olay yaratan yeni açıklamalar geldi.

Milliyet'ten Sercan Kısmet'in sorularını yanıtlayan efsane oyuncu Erkan Petekkaya, söz Nurgül Yeşilçay'dan açılınca yeni açıklamalarda bulundu.

Röportaj’dan bölümler şu şekilde…

 ‘Paramparça’da birlikte rol aldığınız Nurgül Yeşilçay sizin hakkınızda pek çok iddiada bulundu. Siz de sosyal medya üzerinden yanıt verdiniz. Eşiniz Didem Petekkaya bu iddiaları okuduğunda neler hissetti?

Hem çok şaşırdı, hem de bir kadın olarak bu iftiralara çok üzüldü. Neticede Nurgül Yeşilçay’la aynı sofraya oturmuş insanlar.

Siz bu konuda bir şeyler söylemek ister misiniz?

Aslında söylenecek çok şey var ama ülke yangın yeri olmuşken benim şimdi bu konuda konuşmam yakışık almaz. Setteyiz, işimizin başında çalışıyoruz. Bunu söyleyeyim yeter.

Paramparça setinde öpüşme krizi

Güzeller güzeli oyuncu ve her yaptığı proje ile herkesin gönlüne taht kuran Nurgül Yeşilçay'la tam bir Anadolu erkeği hem karizmatik hem sempatik başarılı oyuncu Erkan Petekkaya Star TV’nin yayınladığı ve büyük ilgi gören dizisi Paramparça’da öpüşme krizi yaşadı.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinde senaryo gereği dudak dudağa öpüşeceklerdi.

Dizilerde öpüşmem, sevişmem

"Dizilerde öpüşmem, sevişmem. O sahneleri Anadolu halkı da izliyor." diyen Erkan Petekkaya buna karşı çıktı. Bunun üzerine Nurgül Yeşilçay’dan Erkan Petekkaya’ya şok atar geldi.

Güzeller güzeli Nurgül Yeşilçay: "Bu sahne şart" diye ısrar etti.

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'a: "Sen de ne meraklısın öpüşmeye..." diyerek bağırdı. Bu olaydan sonra ikilinin arasının nasıl olacağı merak konusu.

Paramparça

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te Star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Beyaz Gelincik, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Hanımeli Sokağı gibi Türk televizyonlarının en başarılı yapımlarında karşımıza çıkan Türk dizi oyuncusu. oyuncu olan Petekkaya, 1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları’nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır.

 Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde, Diyarbakır’da dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Çocukluğunun büyük bir kısmını İstanbul’da geçiren Petekkaya, Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha so Fenerbahçe Lisesi’nde ilk ve orta dereceli öğrenimi tamamlamasının ardından 1989 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

1993 yılında Devlet Tiyatroları’nda kadrolu sanatçı olarak çalışmaya başlayan Petekkaya, 1994 yılında, kamera şakası programları ile tv dünyasına adım attı. 1998 yılında Güzel Günler ve Aynalı Tahir, 2001 yılında ise Aşkına Eşkiya dizilerinde rol alan oyuncu, 2003 yılında rol aldığı Serseri dizisiyle beraber artık ekranların tanınmış yüzleri arasına girmişti.

2005 yılında ilk büyük rolünü Beyaz Gelincik dizisiyle elde eden Petekkaya, aynı yıl rol aldığı Köpek adlı dizide canlandırdığı Yılmaz karakteri ile Beyaz İnci Televizyon Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Erkan Petekkaya, 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı, Serdar Akar yönetmenliğinde çekilen, ve Yavuz Bingöl ile Beren Saat’in başrolünde rol aldığı “Gecenin Kanatları” adlı filmde rol alarak ilk beyazperde deneyimini yaşadı. Aynı yıl televizyon kariyeri açısından da verimli bir dönem geçiren Petekkaya, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği ve Sonbahar dizilerinde rol aldı.

Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisinde Ali Kaptan karakterini canlandırdı. 2010 – 2013 tarihleri arasında yayınlanan ve İsmini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından alan dizinin senaryosunu Coşkun Irmak'ın yazdı. Oyuncuları ise Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Mine Tugay, Meral Çetinkaya, Emir Berke Zincidi gibi isimlerdir.

Erkan Petekkaya’nın İstanbul'da işlettiği "MestET" adında bir kasap dükkanı vardır.

2012 - 2014 yılları arasında yönetmenliğini Aydın Bulut ‘un yaptığı “Dila Hanım” adlı dizide başrolde olmak üzere Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Hülya Darcan, Necip Memili, Yonca Cevher ile birlikte oynadı.

2014 yılında “Paramparça” adlı dizide başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaştı.

Erkan Petekkaya, 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi. Cem Cano (d.2004) adında bir oğlu vardır.

Ödülleri

2011 - 38.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri - Drama dalında En iyi erkek oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman ki 1. Sezon)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2001 - Deli Dumrul : Güngör Dilmen - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1997 - Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı : Aziz Nesin - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1996 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1994 - Korku (oyun) : Orhan Asena - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Sokak Kedisi Marilu : Yeşim Dorman - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Mitos Güzeli : Coşkun Irmak - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

2014 - Paramparça (Cihan) (TV Dizisi)

2012 - 2014 - Dila Hanım (Rıza Bey) (TV Dizisi)

2010 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ali Akarsu) (TV Dizisi)

2010 - Hanımeli Sokağı (Gavurdağlı Deli Osman) (TV Dizisi)

2009 - Hanımın Çiftliği (Milletvekili) (TV Dizisi)

2009 - Gecenin Kanatları (Cemal) (Sinema Filmi)

2009 - Bahar Dalları (Balıkçı) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Son Bahar (Galip Türker) (TV Dizisi)

2007 - Sessiz Fırtına (Yiğit Sancaktar) (TV Dizisi)

2005 - Köpek (Yılmaz) (TV Dizisi)

2005 - Beyaz Gelincik (Ömer Aslanbaş) (TV Dizisi)

2003 - Taştan Kalp (İsmail)(TV Filmi)

2003 - Serseri (Bülent) (TV Dizisi)

2003 - Japonyalı Gelin (Ömer)(TV Filmi)

2003 - Bedel (TV Dizisi)

2001 - Aşkına Eşkıya (Sadocan) (TV Dizisi)

1999 - Aynalı Tahir (Kadir Arslan )

1998 - Güzel Günler (Talat) (TV Dizisi)

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay; 26.Mart.1976 da İzmir’de doğmuş olmasına rağmen babası afyon yazdırmış. İlkokul ile ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Lise döneminde bir süre izcilik yaptı. 2001′de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman’la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuz’un yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005de 12. Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi.

Nurgül Yeşilçay, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Özcan Deniz, Selda Alkor, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Bahar Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.

2004′te Anlat İstanbul filminde Saliha karakterini canlandırdı. 2005-2006 sezonunda ATV’de yayımlanan Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık’la başrolü paylaştı. 2006 da Cem Özer’le “Sen Olmasaydın” adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2006 yılı Eylül ayında Fatih Akın’ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği “Yaşamın Kıyısında” isimli filmde rol aldı. Bu filmde Ayten Öztürk adlı türk kızını büyük başarıyla canlandırdı, film 2007′de 60.Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışmaya hak kazandı ardından “En iyi Senaryo” ödülünü kazandığı açıklandı.

2007′de Ezo Gelin adlı tv dizisinde Ezo Gelin’i canlandırdı. Ortadoğu’nun en önemli film festivallerinden biri olarak kabul edilen 31.Uluslararası Kahire Film Festivali’nde başkanlığını ünlü İngiliz yönetmen Nicolas Roeg’in yaptığı ana jüride yer aldı.2007′da Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Adem’in Trenleri filminde Hacer rolünde kusursuz bir performans sergiledi.Bu filmdeki oyunuyla 13.Sadri Alışık Oyuncu ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü iki ayrı filmde, birbirinden çok farklı iki rolde birden etkili olmayı ve doğal kalmayı başarması nedeniyle Yaşamın Kıyısında (Ayten) ve Adem’in Trenleri’nin oyuncusu (Hacer) olarak kazandı. 5-20 Nisan 2008 de 27.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde Semin Kaplanoğlu’nun juri başkanlığını yaptığı ulusal yarışma jurisinde yer aldı.

Ocak 2010'da yayına başlayan "Aşk Ve Ceza" isimli dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı. 2011'de Show TV'de yayınlanan “Sensiz Olma”z adlı dizinin başrolünde yer aldı.

Evlilikleri : Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlendi. 22 Mayıs 2005′te oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi. 24 aralık 2010 da Cem Özer'den boşandı.

2014 yılında başrollerini Erkan Petekkaya ile paylaştığı "Paramparça" adlı dizide Nursel Köse, Ebru Özkan, Cemal Hünal ile birlikte oynadı.

Fimleri

2014 - Gece

2013 - Aşk Kırmızı

2010 - Çınar Ağacı

2009 - 7 Kocalı Hürmüz

2008 - Vicdan

2007 - Yaşamın Kıyısında, Ayten

2007 - Adem'in Trenleri, Hacer

2004 - Anlat İstanbul - Uyuyan Güzel Saliha

2004 - Eğreti Gelin - Kostak Emine

2003 - Asmalı Konak - Hayat - Bahar Karadağ

2002 - Mumya Firarda - Fatıma

2001 – Şellale - Nergis

1998 - Herşey Çok Güzel Olacak – Hemşire

Dizileri

2014 - Paramparça

2014 - Cinayet

2013 - İşler Güçler

2013 - Galip Derviş

2013 - Bebek İşi

2012 - Sultan

2011 - 2012 - Sensiz Olmaz

2010 - 2011 - Aşk ve Ceza (Yasemin)

2006 - Ezo Gelin TV Dizisi - Ezo

2005 - Belalı Baldız TV Dizisi - Arzu Parlak

2004 - Melekler Adası TV Dizisi - Şerbet

2002 - Asmalı Konak TV Dizisi - Bahar Karadağ

2001 - 90-60-90 TV Dizisi - Deniz

1999 - İkinci Bahar TV Dizisi – Gülsüm

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2006 - Sen Olmasaydın

Aşk Gibi

Ödülleri

2005 - 12.Adana Altın Koza Film Festivali "En İyi Kadın Oyuncu" (Eğreti Gelin)

2007 - 13.Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri “Ademin Trenleri” "En İyi Kadın Oyuncu"(Hacer)

2007 - Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) Geleneksel 15. Oyuncu Ödülleri "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Yaşamın Kıyısında ve Adem’in Trenleri)

2008 - 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü (Vicdan)

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara'da Elmadağ Yenidoğan Mahallesinde doğmuştur. Annesinin adı Kadriye, Babasının adı Sadık Deniz’dir. Anne ve babası asıl memleketleri Ağrı’dan yeni evlilerken Ankara’ya göç etmişlerdir. Özcan Deniz, beş yaşına kadar Ankara'da yaşadıktan sonra 1977 yılında ailesinin Aydın'a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir. 4 kardeşi vardır.

Okula Aydın'da başladı, ilkokulu Aydın Halide Hatun ilkokulunda okudu ve eğitimine son verene kadar burada devam etti. Okul çağlarında, müziğe olan tutkusunu fark etmek hiç de zor değildi. Öğrenimi süresi boyunca okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alıyordu.

Müzikle uğraşmaya karar verip 1985 yılında Ortaokul birinci sınıfta eğitimine son vermesinin ardından,pazarda simit, limon, pide satmaktan inşaat işçiliğine, kaportacılığa kadar yapmadıkları iş kalmaz. İzmir'de şarkı söylemeye başladığında henüz onüç yaşındaydı. İzmir'den sonra Antalya'da da sahne alan Özcan, Antalya'dan sonra Aydın’ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen ve sunuculuğunu Cenk Koray’ın yaptığı Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, Cenk Koray’ın tavsiyesi ile 1988 yılında İstanbul'a geldi ve bir sene burada kaldı. Her gün yürüyerek gittiği İMÇ'de kimse dinlemez kasedini. 18 yaşına geldiğinde İstanbul'dan ayrıldı ve 1989 yılında Almanya'ya München’e gitti.

Paralar bir haftada suyunu çektiği için rehin kaldığı otel odasında, elini hiç atmadığı arka cebinde buluverdiği kartviziti. Aydın'da bir düğünde onu dinleyip, ‘‘beni mutlaka ara’’ diyen Almancı organizatörün kartıdır bu. Resepsiyondan gizlice Almanya numarasını çevirir. Karşıdaki ses heyecanlanır: ‘‘Neredesin sen?’’ Bir hafta içinde Almanya için vize işlemlerine başlayacak, ama bu işsiz, sigortasız, parasız gence vize vermeyen Almanya, onu iki yıl süründürecektir. Bu süre içinde zaman zaman gazinolarda sahneye çıkar, Sonunda şeytanın bacağını kırar. Emrah'lı, Öztürk Serengil'li bir turnenin elemanı olarak gidebilir Almanya’ya.

Almanya'da ilk albümü olan "Yine Ağlattın Beni"yi 1992 yılında çıkardı. Özcan Deniz, bu arada Prestij Müzik sanatçılarından Yaşar Yağmur aracılığı ile İstanbul'a gelerek firmanın ortaklarından Hilmi Topaloğlu ile tanıştı.

Yapımcıların Özcan'ın sesini beğenmesi ve albüm yapılmasına karar vermesinin ardından kısa bir süre sonra Prestij Müzik imzalı ilk albüm müzik marketlerde yerini aldı:"Meleğim". Albüm beklenileninde üstünde satış rakamları yakaladı.

Art arda çıktığı televizyon programlarında sinema camiasının da dikkatini çekmiştir. 1994 yılında Türk Sinemasının duayenlerinden Memduh Ün’ün “Ona Sevdiğimi Söyle” adlı filminde oynayarak, sinema ile ilk buluşmasını gerçekleştirmiştir.

"Meleğim"in ardından "Beyaz Kelebeğim" ve "Yalan" adlı albümleri birbirini takip etti. "Beyaz Kelebeğim" albümünden sonra askerliği nedeniyle çalışmalarına ara verdi.

1995 yılında vatani görevini yapan Özcan Deniz, 1997 yılında “Yalan mı” albümü ile müthiş bir dönüş yapmış ve aynı yıl “Yalan mı” adlı dizi ile televizyon izleyicileriyle buluşmuştur.

1999 yılında öyküsünü kendisinin yazdığı “Aşkın Dağlarda Gezer” adlı dizi ile tekrar televizyon izleyicileri ile buluşmuştur.

Özcan Deniz, 2002 – 2003 yılları arasında, senaristliğini Mahinur Ergun ve Meral Okay’ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “Asmalı Konak” dizisinde Selda Alkor, Nurgül Yeşilçay, Menderes Samancılar gibi sanatçılarla birlikte oynadı. “Asmalı Konak” adlı dizideki “Seymen Karadağ” rolüyle ismini duyurdu.

2004 yılında “Haziran Gecesi, 2007 yılında “Kader”, 2008 yılında “Aşk Yakar”, 2009 “Samanyolu”, 2012 “Bir Zamanlar Osmanlı”, 2013 yılında “Karagül” adlı dizide oynamıştır. 2013 yılında senaryosunu, başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği 3. Sinema filmi “Su Ve Ateş”i yaptı.

Özcan Deniz, 1992 yılında Almanya’da Handan Deniz ile evlendi. 2002 yılında boşandı. 2008 yılından 2012 yılının ağustos ayına kadar dizi oyuncusu Fahriye Evcen ile birlikte oldu.

Özcan Deniz, 2011 Şubat ayında vizyona giren, "Ya Sonra" isimli senaryosunu üstlendiği filmde bu kez oyunculuğunun dışında yönetmen kimliği ile sevenleriyle buluşmuştur. 2012 yılında 11. Albümü Bi Düşün ile müzik hayatına devam ederken 2011 yılında Yönetmenliğini Yeşim Ustaoğlu'nun üstlendiği Araf filminde kamyon şoförü Mahur karekterini üstlenmiştir

Ödülleri

1997 - Yılın Müzik Yıldız Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

1997 - Arabesk-Fantazi Müzik En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

1999 - Türk Halk Müziği En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

2001 - Avrupa’nın En Başarılı Sanatçısı

2002 - Yılın En İyi Tv Erkek Yıldızı Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

2002 - Tv Yıldızı Ödülü (Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği)

2002 - Arabesk-Fantazi Müzik En İyi Erkek Sanatçısı (Kral TV Video Müzik Ödülleri)

2002 - 2003 - En Çok Satan Albüm Ödülü (Leyla) (MÜ-YAP)

2003 - Üç Altın Plak Ödülü (Leyla) (Prestij Grup Popüler Yapım)

2003 - En İyi Solist Ödülü (Altın Kelebek)

2003 - Yılın Dizisi (Asmalı Konak) (İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü)

2003 - 2004 - En Başarılı Sanatçı Ödülü (Avrupa Türklerinin Seçimi)

2004 - 2005 - En Çok Satan Albüm Ödülü (Ses Ve Ayrılık) (MÜ-YAP)

2004 - 2005 - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Altın Kelebek)

2005 - Teşekkür Ödülü (Çağdaş Sinema Oyunları Derneği)

2005 - Yılın En İyi Tv Dizi Oyuncusu Ödülü (Magazin Gazetecileri Derneği)

2011 - Manheim İzleyici ödülü En İyi Film Ödülü(Ya Sonra) (Manheim Türk Film Festivali)

2012 - Yılın En İyi Film ödülü (Evim Sensin) (19.Siyaset Dergisi Ödülleri )

Albümleri

1992 - Yine Ağlattın Beni

1993 - Hadi Hadi Meleğim

1994 - Beyaz Kelebeğim

1997 - Yalan mı?

1998 - Çoban Yıldızı

1999 - Aslan Gibi

2002 - Leyla

2004 - Ses Ve Ayrılık

2007 - Hediye

2009 - Sevdazede

2013 - Bi Düşün

Filmleri ve Dizileri

Yönetmen

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2013 - Su ve Ateş (Sinema Filmi)

2012 - Evim Sensin (Sinema Filmi)

2011 - Ya Sonra (Sinema Filmi)

Senaryo

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2013 - Su ve Ateş (Sinema Filmi)

2012 - Evim Sensin (Sinema Filmi)

2011 - Ya Sonra (Sinema Filmi)

Oyuncu

2016 - Evim Sensin 2: Kutsal Aşk (Sinema Filmi)

2015 - Her Şey Aşktan (Sinema Filmi)

2014 - Kaderimin Yazıldığı Gün (Kahraman Yörükhan) (TV Dizisi)

2013 - Su ve Ateş (Haşmet/Kemal) (Sinema Filmi)

2013 - Karagül 1. Sezon Karagül (Murat) (Konuk oyuncu)(TV Dizisi)

2012 - Evim Sensin (İskender) (Sinema Filmi)

2012 - Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)

2011 - Ya Sonra (Adem) (Sinema Filmi)

2011 - Araf (Mahur) (Sinema Filmi)

2010 - Samanyolu (Nejat) (TV Dizisi)

2008 - Sarıkamış Beyaz Hüzün(Teğmen Faik) (Sinema Filmi)

2008 - Mevlana Aşkı Dansı (Çelebi Hüsamettin) (Sinema Filmi)

2008 - Aşk Yakar (Mustafa) (TV Dizisi)

2007 - Kader (Ali Asyalı) (TV Dizisi)

2005 - Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Kara Prens) (Sinema Filmi)

2004 - Haziran Gecesi (Baran Aydın) (TV Dizisi)

2003 - Neredesin Firuze (Ferhat Can) (Sinema Filmi)

2003 - Asmalı Konak - Hayat (Seymen Karadağ) (Sinema Filmi)

2002 - Reyting Hamdi (Özcan) (TV Dizisi)

2002 - O Şimdi Asker (Yüzbaşı Volkan Ateş) (Sinema Filmi)

2002 - Kolay Para (Cevher Yıldız) (Sinema Filmi)

2002 - Asmalı Konak (Seymen Karadağ) (TV Dizisi)

1999 - Aşkın Dağlarda Gezer (Zal) (TV Dizisi)

1997 - Yalan (Hasan) TV Filmi

1995 - Yer Çekimli Aşklar (Cemal) (Sinema Filmi)

1995 - Ona Sevdiğimi Söyle (Sinema Filmi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi