Görüş Bildir

Ersin Korkut: Yavv benim Porsche'm nerede?

En son TV8'in yayınladığı 'Bana Baba Dedi' dizisinde rol alayan başarılı komedi oyuncusu Ersin Korkut, kapının önünde yeni aldığı Porsche’sini göremeyince krize girdi…

Ersin Korkut: Yavv benim Porsche'm nerede?

Başarılı komedi oyuncusu Ersin Korkut, kapının önünde yeni aldığı Porsche’sini göremeyince kriz geçirdi. Telaşla valelerin yanına giden oyuncu, “Yavv arabam nerede, 5 dakika olmadı daha, nereye gider bu?” diye sordu. Ceza kesilmesin diye garaja park edildiğini duyunca rahatlayan Korkut, soluğu otoparkta aldı. Birkaç dakika içinde de son sürat oradan uzaklaştı.

Ersin Korkut Kimdir?

Hakkari'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır. İstanbul'a gelmeden önce Hakkari'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır. 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi