Eski A Milli Takım Futbolcusu Ece Gürsel'in babası evinde ölü bulundu

Manken Ece Gürsel´in babası, Tayfun Gürsel (63) Antalya´nın Demre ilçesi Karabucak Mahallesi´nde 5 katlı bir apartmanın 4. katındaki evinde ölü bulundu. Eskişehirspor, Antalyaspor, Kocaeli ve bir zamanlar A Milli Takım´da futbol oynayıp, profesyonel ve amatör takımlarda da 20 yılı aşkın teknik direktörlük yapan Ece Gürsel´in babası Tayfun Gürsel, tek başına oturduğu evinin banyosunda ölü olarak bulundu.

Eski A Milli Takım Futbolcusu Ece Gürsel'in babası evinde ölü bulundu

Salı akşamı apartmandaki kötü kokudan rahatsız olan komşuları, kokunun Tayfun Gürsel´in evinden geldiğini fark ettiler. Alt komşusu Osman Doğan, Gürsel´i telefonla aradığını ancak ulaşamadı. Bunun üzerine Gürsel´in kapısına yönelen Doğan, kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı ve Gürsel´in kapısının yanında telefonunu arayan komşusu, telefonun içeriden çaldığını fark etti. Bunun üzerine Gürsel´in her zaman kullandığı bisikletini kontrol eden Doğan, bisikletin apartmanın içinde olduğunu gördü. Durumu hemen mahalle muhtarı Cengiz İkiz´e bildirdi.

3 GÜNDÜR HABER ALAMIYORLARDI

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Gürsel´in en son Cumartesi günü akşam saatlerinde bir pastaneye girdiği belirtildi. O günden itibaren telefonlara cevap vermeyen Gürsel´in bir gün öncesi kendisini aradığını belirten Muhtar Cengiz İkiz, “Cuma günü akşamüzeri beni aradı. Sağlık ocağının Cumartesi açık olup olmadığını sordu. Bende ‘cumartesi günleri kapalı olur´ hocam dedim. Kendisinin rahatsız olduğunu söyledi. Ondan sonra tabi telefonu kapattı, o günden beridir konuşamadık” dedi.

BANYODA ÖLÜ HALDE BULUNMUŞ

Muhtar İkiz, Gürsel´e ulaşılamayınca durumu 155´e bildirdi. Saat 20.30 sıralarında olay yerine Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, evin banyosunda Gürsel´in cansız bedeniyle karşılaştılar. Gürsel´in ölü bulunmasının hemen ardından olay yerine Cumhuriyet Savcısı Oğuz Giray Gökçebay geldi.

ÖLÜM HABERİNİ ALAN ECE GÜRSEL ANTALYA’YA HAREKET ETTİ

Emniyet ekipleri, Tayfun Gürsel´in İstanbul´da yaşayan manken kızı Ece Gürsel´e babasının durumunu bildirdiler. Şok geçiren Ece Gürsel, apar topar ilk uçakla Antalya´ya hareket etti.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Kalp krizi geçirdiği düşünülen Tayfun Gürsel´in cenazesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlık nakil aracılığıyla önce Demre Devlet Hastanesi´ne, ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu´na sevk edildi. 63 yaşında ve iki kızı olan Tayfun Gürsel´in ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz