Eski Ak Saçlı yoğun bakımda, Kuzey Vargın'ın sağlık durumu nasıl?

Kanal D’nin fenomen dizisinde bir zamanlar ak saçlı Adil Bey rolünde oynayan ve Polat Alemdar ile müthiş bir ikili olan Kuzey Vargın’dan kötü haber geldi. Efsane oyuncu Kuzey Vargın’ın Marmaris ilimizde yoğun bakıma kaldırıldığı ve sağlık durumunun da ağır olduğu öğrenildi. Kuzey Vargın neden yoğun bakıma kaldırıldı, son sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Eski Ak Saçlı yoğun bakımda, Kuzey Vargın'ın sağlık durumu nasıl?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun ak saçlı Adil Bey’i olarak akıllara kazınan duayen oyuncu Kuzey Vargın’ın yaşamını sürdürdüğü Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldığı haberi, tüm sevenlerini üzüntüye boğdu.

ONUR AKAY TWITTER’DAN DUYURDU!

Sosyal paylaşım platformu Twitter’da ünlü sanatçı Onur Akay açıklama yaptı. Onur Akay paylaşımında usta oyuncunun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Onur Akay Twitter adresinden “Efsane oyuncumuz Kuzey Vargın, Marmaris’te yoğun bakıma kaldırıldı ve yaşam mücadelesi veriyor! Sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin” şeklinde bir yazı paylaştı.

YÜKSEK TANSİYON!                    

Usta sinema oyuncusu Kuzey Vargın, 2014 senesinde yüksek tansiyona bağlı yaşadığı bir rahatsızlığın akabinde, Marmaris'teki özel bir hastanede tedavi altına alınmış ve zaman zaman bilinç kaybı yaşadığı öğrenilmiş, daha sonrasında ise sağlığına kavuşarak taburcu edilmişti. Vargın, 2015 yılında da, Parkinson hastalığı şikayetiyle yine Marmaris’te özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Yürümede oldukça zorluk çeken Kuzey Vargın, fizik tedavisine başlamıştı.

Kaynak: Acunn.com

Kaynak: Diyarbakır Söz