Görüş Bildir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı - Meryem kapı önüne

ATV’nin izleyenlerini ekran başına kilitleyen, birbirinden önemli oyuncuların oynadığı ve her hafta kuşkusuz reyting sonuçlarının en tepesinde yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Yeni bölüm fragmanı da nihayet yayınlandı. Meryem’in boşanmak istediğini öğrenen Hızır Çakırbeyli Meryem’i kolundan tuttuğu gibi kapının önüne koyuyor. Meryem de yüzüğü fırlatıp atıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragman ayrıntıları ve izleme şansı haberimizde.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı - Meryem kapı önüne

Yayınlandığı her hafta Google’da trend olan ve genci yaşlısı, çoluğu çocuğu, kızı erkeği herkesin heyecanla izlediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz  üzere; Meryem’in boşanma isteği ayyuka çıkınca Hızır Çakırbeyli’nin de erkeklik damarı patlıyor adeta.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 25. YENİ BÖLÜM’DE NELER OLUYOR?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölümde; Meryem’in boşanma istediğini öğrenen Hızır, ailesini topluyor ve aldığı kararı açıklıyor. İşte Hızır Çakırbeyli’nin fragmanda yer alan ve Meryem’e ithafen söylediği sözler;

“Biri beni terk etmek istiyorsa, o kişi benim için ölmüş demektir. Bu ölü, az sonra bu evden çıkacak. Bu ölüyü anan, özleyen, görüşmek isteyen kim olursa olsun, öldürürüm” diyor. Tam da bu sırada Meryem çocuklarına seslenerek “Haydi gidiyoruz” der. Ancak bu hiç de kolay değildir. Hızır reis konuşmasına devam eder; “Oraya gelmişken, her ölü ister ki sevdikleri de kendiyle beraber gelsin. Sen de bu eve nasıl tek geldiysen, tek gideceksin. Nasıl Meryem’den boşanacaksam, Nazlı’yla da öyle evlenirim, onu bu eve getiririm, çocuklarıma Ana size de hanım yaparım” diyerek restini çekiyor.

NAZLI HIZIR VE AİLESİYLE BİRLİKTE YEMEKTE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragman sonunda ise Hızır reisin ailesini bu kez bahçedeki yemekte topladığı görülüyor. Lakin bir farklılık var ki o da Nazlı ve oğlunun da yemekte olması ve Nazlı’nın oğluyla derin bir ‘Oh’ çektiği an fragmanda yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz her Salı akşamları ekranlara geliyor, yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın senaristliğini ise Bahadır Özdener’in yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Kurtlar Vadisi’nden çıkma birçok oyuncu bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. Bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi