Görüş Bildir

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölümünde Hızır'ın köşeye sıkıştığı sahneler çok konuşuldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan 48. bölümü ile izleyenleri ekranlara bağlarken, Hızır Çakırbeyli'nin köşeye sıkıştığı anlar da en çok izlenilen sahne oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 48. bölümünde Hızır'ın köşeye sıkıştığı sahneler çok konuşuldu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 48. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta Salı akşamalrı izlenme rekorları kıran dizi de en çok izlenilen sahne kesinlikle ki çatışma sahnesi oldu. Hızır'ın çiftlik baskını ile ilgili yaşadığı dakikalar, beyinlere adeta kazındı. Köşeye sıkışan Hızır'ın kaçacak yerinin olmaması da derin düşüncelere sızarken, Davut'un ölümündeki eyem planları da merakla izlendi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 48. BÖLÜM

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 48. bölümünde; Hızır ve Fahri, Salih Gülmez'le girdiği çatışmada köşeye sıkışır ve artık ölümü göze almıştır. Hızır'ın tek isteği vardır o da ölmeden önce masadaki hainin kim olduğunu öğrenmektir.

Öte yandan Gülmezler, Davut'a pusu kurmuş ve onu öldürmeye çalışacaklardı. Davut'u ölümden Çakırbeyliler son anda kurtardı. Nevzat ve adamları ise Hızır'la Fahri'yi dar ağacından aldı ve bütün herkesi hapise attılar. Çakırbeyliler'in evinde ise bu olayın şoku atlatılmadan Taner'in Zeynep'i görmeye gelmesiyle sinirler iyice gerilir. Meryem, Zeynep'i Taner'e vermeye kararlıdır fakat istemeye gelene kadar bir daha görüştürmeyecektir.

Hayriye, bir şeyleri yoluna koymak için Ayşenler'i alıp Handan'ın evine gider ve burada Ceylan'dan şoke olacağı bir sır öğrenir. Dizinin sonuna gelindiğinde ise rahatsızlanan Esra hastaneye kaldırılır. Bunu Taner'den öğrenen Enver, hastaneye giderek Esra'yı odada boğarak öldürmeye çalışır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 49. BÖLÜM FRAGMANI

Çok sevilerek izlenilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin glecek hafta yayınlanacak yeni bölümü ile ilgili herhangi bir bilgi henüz sızmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz habermizde olacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir