Görüş Bildir

Esra Erol Nevruz Hanım'ın izdivaç programından ayrılma sebebi canlı yayında açıklandı! neden?

Esra Erol'la Nevruz hanım. Son dakika. Esra Erol'un reytin rekorlarını kırmada yardımcı Nevruz Hanım'ın yokluğu da olay oldu. Esra Erol izdivaç programına çıkan Nevruz Hanım ile ilgili son dakika noktayı koydu.

Esra Erol Nevruz Hanım'ın izdivaç programından ayrılma sebebi canlı yayında açıklandı! neden?

Esra Erol, geçtiğimiz günlerde programda olmayacağını açıkladığı gelin adayı Nevruz'u canlı yayına çıkartarak aralarında bir sorun olmadığı mesajını verdi.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında skandallarıyla gündemden düşmeyen gelin adayı Nevruz, sürpriz bir şekilde artık programda olmayacağı açıklandı.

İZLEYİCİ BASKI YAPTI

Özel bir sebepten dolayı gelin adayının artık programda olmayacağını ancak nedenini açıklayamayacağını söyleyen Esra Erol, izleyiciden gelen yoğun talep üzerine Nevruz Hanım'ı stüdyoya davet ederek programdan ayrılış nedenini açıkladı.

"İLERLEYEN ZAMANLARDA..."

Nevruz'un sağlık sorunlarından dolayı programdan ayrılmak durumunda kaldığını belirten Erol, "Her şey yoluna girerse ilerleyen zamanlarda bizimle yeniden beraber olabilir. Desteğimiz her zaman arkasında olacak" dedi.

kaynak: türkiyegazetesi

Aşka dair umutlarımızı her daim yeşerten Türkiye'nin en sevilen programı "Esra Erol'da" atv'de hafta içi her gün karşınızda. Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. Yine, en çok izlenen evlilik programı olmayı başararak ekranda fırtınalar estiriyor. "Esra Erol'da" hafta içi her gün atv'de!

,

ESRA EROL BİYOGRAFİSİ

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

 Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir proğram sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculığu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı proğramla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol`la Evlen benimle” proğramı sunmaktadır.

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir