Görüş Bildir

Eve Dönüş 18. Yeni Bölüm ile ilk kez Cuma yayınlandı -

ATV’nin fenomen Çarşamba dizisi Eve Dönüş’ün yayın günü değişmişti. Daha önce Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve birbirinden büyük rakiplerle reytinglerde savaşan Eve Dönüş dizisi Çarşamba dizileriyle baş edemeyince ATV’de de Cuma günleri yayınlanacak dizi olmayınca Cuma gününe alındı. Dün akşam (12 Şubat) ilk kez 18. Bölüm ile Cuma akşamı yayınlanan Eve Dönüş yine reytinglerde başarılı olamadı. İşte Eve Dönüş 18. Bölüm özeti ve izleme fırsatı.

Eve Dönüş 18. Yeni Bölüm ile ilk kez Cuma yayınlandı -

ATV’nin fenomen Çarşamba dizisi Eve Dönüş’ün yayın günü değişmişti. Daha önce Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve birbirinden büyük rakiplerle reytinglerde savaşan Eve Dönüş dizisi Çarşamba dizileriyle baş edemeyince ATV’de de Cuma günleri yayınlanacak dizi olmayınca Cuma gününe alındı. Dün akşam (12 Şubat) ilk kez 18. Bölüm ile Cuma akşamı yayınlanan Eve Dönüş yine reytinglerde başarılı olamadı. İşte Eve Dönüş 18. Bölüm özeti ve izleme fırsatı.

12 Şubat Eve Dönüş 18. Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Eve Dönüş 18. Bölüm’de neler oldu, Eve Dönüş yeni bölüm izle, Eve Dönüş son bölüm full izle, Eve Dönüş 18. Bölüm tek parça izle gibi kelimeleri Google’da arıyorsanız yanıtı bizde.

EVE DÖNÜŞ 18. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kızının velayetini almak isteyen Leyla (Pınar), Elif'in babasıyla kalmak istemesiyle yıkılır. Leyla'nın artık daha fazla dayanacak gücü kalmaz, Yusuf'a, Pınar olduğunu söyler. Yusuf şok olur, Leyla'yı terk edip annesinin yanına gider. Kızından asla vazgeçmeyen Leyla, bu defa Elif'i kaçırır. Canan'ın babasına zarar vermesinden korkan Elif, Leyla'yı yarı yolda bırakır. Bir kere daha Elif'i kaybetmeye dayanamayan Leyla'ya yaşamak güç gelir. Mahkeme'nin tayin ettiği bilirkişiler Elif'i gözlemlemek üzere konağa gelirler. Canan'ın tehditleriyle evdeki çalışanlar Elif'in evde mutlu olduğunu söyler. Bilirkişinin raporunda mahkemenin seyrini değiştirebilecek Meryem'in ifadesi eksiktir. Leyla ve Yusuf Meryem'in desteğiyle davayı alacaklarına dair ümitlenirler... Fakat bilmedikleri bir şey vardır. Canan, Meryem'i tarafına çekmek için onlardan hızlı davranır. Yaptırdığı test sonuçlarından Canan'ın kendisini ilaç vererek zehirlediğini öğrenen Kürşat, Canan'ı terk eder. Leyla ise, Elif'in geleceği için Canan'dan sonsuza dek kurtulmaya karar verir.

EVE DÖNÜŞ 18. BÖLÜM SON BÖLÜM İZLE

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM NELER OLMUŞTU?

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Aras'ın, Vedat'ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar. Leyla'nın Aras'ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla'nın aklını başına getirir. Leyla'nın, Elif'i Canan'ın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar. Avukat, Leyla'nın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusuf'a evlenme teklifi eder. Kürşat, Canan'ın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryem'e saldırır. Kürşat'ın alkol problemi ve Canan'ın Aras'la basının diline düşmesi, dava için Leyla'nın elini güçlendirir. Sonuçta her şey Elif'in kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elif'in kendisini seçeceğinden emindir. Elif'in aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

EVE DÖNÜŞ DİZİSİ KONUSU

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

EVE DÖNÜŞ DİZİSİ HANGİ OYUNCU HANGİ ROLDE?

Cansel Elçin

Yusuf

Babasını çocuk yaşta kaybetmiş ve abisi tarafından büyütülmüş olan Yusuf, üç kuşaktır İstanbul'da yaşayan, aslen Artvin Hopa'lı, balıkçı bir ailenin küçük oğludur. Ailenin diğer erkekleri gibi balıkçılık yapmaktadır. Kendi halinde bir adam olan Yusuf'un hayatı bir gecede değişir.

Dilşad Çelebi

Leyla (Pınar)

İstanbul'un köklü ve zengin ailelerinden birinin kızıdır. Babası Raif Bey öldüğünde, holdingle birlikte bütün mirası Pınar'a kalmıştır. Çok inatçıdır. Kızı Elif'in doğumundan itibaren tüm hayatını ona adamıştır. Zarif, alçakgönüllü ve iyimserdir.

Tardu Flordun

Kürşat

Kürşat, çocukluğu boyunca çok zengin olmanın hayalini kurmuştur. Üniversitedeyken tanıştığı, varlıklı bir aileden gelen Pınar'ı tavlamayı başarır ve evlenirler. Elif doğduktan sonra, işleri Kürşat yönetmeye başlar. Gösterişi ve zenginliği sever. Bencildir. Kendine çok güvenir.

İpek Erdem

Canan

Pınar'ın lise arkadaşı olan Canan, orta halli memur bir ailenin kızıdır. Pınar'ın zenginliğini her zaman kıskanmıştır. İstediğini elde etmek için her türlü yolu deneyebilecek bir kadındır. Kendisine fazlasıyla güvenir. Hayatta kendisini reddebilecek bir erkek olmadığına inanır. Entrika çevirmeye bayılır.

Merve Oflaz

İpek

Kürşat'ın kız kardeşi ve Yusuf'un şu anki sevgilisi. Abisi sayesinde sahip olduğu zenginliği sevse de, para konusunda takıntılı değildir. Masum bir ifadesi vardır, ancak inatçı ve tuttuğunu koparan bir kızdır. Yusuf'a deli gibi aşıktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi