Görüş Bildir

Familya dizisi ne zaman başlayacak? ve oyuncu kadrosunda kimler var?

FOX TV Familya dizisi ne zaman başlayacak sorusu, dizinin çekim tarihi olan 25 Temmuz'da itibaren merak edilmekteydi. Peki Familya dizisi oyuncuları kimler?

Familya dizisi ne zaman başlayacak? ve oyuncu kadrosunda kimler var?

FOX TV Familya dizisi ne zaman başlayacak?

Başrollerini Uğur Yücel’in üstlendiği Familya dizisi startını Eylül ayında vereceği açıklaması dizi ekibinden yapıldı. TMC yapım imzalı olarak başlayacak olan dizi şimdiden reyting rekorlarını kıracağa benzemekte. FOX TV ekranlarında başlayacak olan dizinin tanıtım videosu da yayınlandı. İşte haber detayında Familya dizisi ile ilgili tüm merak edilenlere ulaşacaksınız.

İstanbul’da başlanan çekimlerine Ayvalık’ta devam edilen Familya,  25 Temmuz itibari ile herkesin merak konusu olmuştu. Müzmin bir ‘Süper Baba’ klasiği olacak açıklamaları sonrasında da aile bağları kuvvetli Türk halkının bir hayli ilgi göstereceği de bir belli. Dizinin çekimleri şu sıralar devam ederken Eylül ayı itibari ile ekranlardaki yerini alacağı açıklandı.

FAMİLYA DİZİSİ OYUNCULARI

Uğur Yücel'in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız'ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.

FAMİLYA BABASI UĞUR YÜCEL HAYATI

1957 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdi ve 1977 yılında tek kişilik bir gösteri oyunculuk kariyerine başladı. 1975-1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey (1987) adlı filmlerdeki rolleri ile büyük çapta beğeni topladı. Bunların dışında, Sezen Aksu ve Müjde Ar ile ayrı ayrı sahne şovları yaptı.

Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak yazdı; Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu. Arabesk'le, ‘Sinema Yazarları Derneği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Muhsin Bey'le Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerini aldı. İlk sekiz bölümünü çektiği İkinci Bahar adlı Tv dizisiyle İletişim Fakültesi En İyi Tv Yönetmeni Ödülünü aldı. Gemide ve Laleli’de Bir Azize filmlerinin müziklerini yaptı. Yönettiği ilk film olan Yazı Tura ile Antalya Film Festivali En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen ödülleri dahil 11 ödül aldı. En son, 2007 yılında sona eren Hırsız Polis isimli dizide rol aldı ve başrollerini Türkan Şoray ile birlikte paylaştığı Hayatımın Kadınısın adlı filmi çekti. 2008 yılında Türkiye'de bir ilk olan Kolay Gelsin adlı doğaçlama sit-com denemesinin yönetmeni oldu, ama proje uzun ömürlü olmadı. 2008 - 2010 yılları arasında yayınlanmış olan Canım Ailem adlı TV dizisinde başrol oynamıştır. Kendi yönettiği Ejder Kapanı adlı sinema filminde Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci ile birlikte başrolü paylaşmıştır.Oyuncu 2013 yılından beri Aramızda Kalsın adlı dizide Bahattin karakterini canlandırmaktadır.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir