Fenomen program O Ses Türkiye'de aşk iddiası: Murat Boz ve Hadise mi?

TV 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan eğlenceli yarışma programı O Ses Türkiye’nin jürisi Hadise, sosyal medya üzerinden attığı bir mesaj kafaları karıştırdı. Fenomen program O Ses Türkiye'de aşk iddiası: Murat Boz ve Hadise mi?

Fenomen program O Ses Türkiye'de aşk iddiası: Murat Boz ve Hadise mi?

Geçtiğimiz günlerde Uğur Güven ile olan ilişkisini bitiren ünlü şarkıcı Hadise’, O Ses Türkiye’deki partneri, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşıp altına  'Sus ve sadece beni dinle. Çünkü senin sevgini hissediyorum sessizlikte…' mesajını yazdı. Fenomen program O Ses Türkiye'de aşk iddiası: Murat Boz ve Hadise mi?

YENİ BİR AŞK DOĞUYOR 

Kısa sürede binlerce beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafa hayranları 'Yeni bir aşk doğuyor' yorumunda bulundu. Hadise, bu yorumlar karşısında herhangi bir yorum yapmadı.

UĞUR GÜVEN’DEN AYRILMIŞTI

Güzel şarkıcı, 5 aydır birlikte olduğu Uğur Güven'le ilişkisini bitirdi. Sosyetik playboyun, eski aşkı Çiğdem Kayalı'ya attığı telefon mesajlarını yakaladığı için Uğur Güven'e güveni kalmayan Hadise, Uğur Güven ile yollarını ayırma kararı aldı.

Şarkıcı mesaj olayı hakkında yorum yapmazken, önceki gün verdiği bir röportajında Uğur Güven'le ilişkisini bitirdiğini itiraf etmişti Hadise, "Bence aşk, heyecan demek. Özel hayatımı özel yaşamayı tercih ediyorum ama şunu söyleyebilirim ki, şu an kalbim boş" demişti.    

Kaynak: Diyarbakır Söz