Hababam Sınıfı’nın 41.yılına özel etkinlik

Hababam Sınıfı’nın 41.yılı arabalı sinemayla kutlanacak. Yeşilçam'ın unutulmaz filmi “Hababam Sınıfı” oyuncularının katılımlarıyla, filmin çekildiği döneme ait onlarca klasik otomobilden izlenecek.

Hababam Sınıfı’nın 41.yılına özel etkinlik

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ( İKOD) ve Arzu Film işbirliğiyle Hababam Sınıfı'nın 41. yılı dolasıyla 11 Haziran Cumartesi akşamı Fenerbahçe Dalyan Clup'te bir etkinlik düzenlecek.

"Yeşilçam'a saygı" temasıyla yapılacak etkinlikte, Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz romanından uyarlanan ve 1975 yılında usta yönetmen Ertem Eğilmez tarafından sinemaya aktarılan Hababam Sınıfı’nın 2.seri filmi “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” Hayta İsmail, Postal Rıza, Bacaksız gibi çeşitli lakapları olan birçok oyuncusun da katılımıyla o yıllara damgasını vurmuş klasik otomobillerden izlenecek.

Etkinlikte Özel Çamlıca Lisesi’ne Akil Öğretmeni’ni ziyarete gelen Bakan Bey’in 1957 model aracı da, flama ve resmi plakasıyla birlikte filmden görsellerle süslenmiş şekilde sergilenecek. Film; Hafize Ana’nın ders aralarında çaldığı orijinal zille başlayacak ve oyuncularla birlikte 41.yıl pastası kesilecek.

Kaynak: AJANSLAR