Görüş Bildir

FOX TV Tolga Çevik Yeni Program tanıtımı yapıldı! İşte Tolgshow formatı

FOX TV ekranlarında Tolga Çevik'in yeni programı bu akşam yayınlanacak olan Bir Hülya Avşar Sohbeti ile birlikte ifşa edildi. Yaklaşık olarak 12 senedir ekranlarda görmeye alıştığımız komedi programcısı, komedyen, talk show sunucusu Tolga Çevik yeni program hakkında açıklama yapacak

FOX TV Tolga Çevik Yeni Program tanıtımı yapıldı! İşte Tolgshow formatı

FOX TV ekranlarında Tolga Çevik'in yeni programı bu akşam yayınlanacak olan Bir Hülya Avşar Sohbeti ile birlikte ifşa edildi. Yaklaşık olarak 12 senedir ekranlarda görmeye alıştığımız komedi programcısı, komedyen, talk show sunucusu Tolga Çevik yeni program hakkında açıklama yapacak. Bu akşam 00.15 sularında başlayacak olan Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde ünlü komedyen yeni programı ilealakalı açıklama yapacak. Hafta sonu başaması beklenen program ile alakalı açıklamalarda bulunan komedyenin programı ile alakalı detaylar oluşturulmaya başladı.

Cumartesi akşamları başlamaya hazırlanan Tolga Çevik yeni program ı ile alakalı detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Kmedi tarzında olacak Tolgshow bilindiği üzere FOX TV ekranlarında yerini alacak ve gün için de Cumartesi söylentileri şu sıralar netleşti. 

Özellkle de doğaçlama tarzında yayınlanacak olan Tolga Çevik'in yeni programı ile  12. yayına girme senesi de böylece kutlanacak. Doğal doğaçlamaları, komik showları ve konukları ilealakalı Tolgshow, henüz başlamada izleyenlri tarafından tam not alacağa benzemekte. 

12 senedir ekranlarda görmeye alıştığımız ünlü komedyenin yeni programının çok sayıda kitleye hitap edeceği açıklanırken, başlayacağı tarih ile alakalı net bir açıklama yapılmadı. 

Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde bu akşam 00.15'te kouk olarak çıkacak olan Tolga Çevik, kendisine özel haatına istinade çok net açıklamalarda bulunacak. 

“Komedyen komiktir. Bir komedyen oyuncu olmayabilir. Bir oyuncu aktörse komedi de oynayabilir. Yapamıyorsa zaten aktör değildir. Komedyen komiktir. Biz de çok önemli isimler var komedyendir sadece, aktör değildir” diyerek yeni bir tartışmayı başlattı

"Avrupa’da oyuncu seçimine girdim. 1401. Sıradaydım. Türkiye’de bu sayıda oyuncu yok. Ben bir ay bekledim ve istediğim oyuna seçilmeyi başardım."

TOLGA ÇEVİK YENİ PROGRAMI TOLGSHOW FOX TV DE

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği programın ismi “Tolg Show” olarak açıklandı. Eski Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin benzeri bir program olan Tolga Show, Tolga Çevik’in doğaçlama esprileriyle güldürecek ve Fırat Doğu Parlak’ın dış sesi ile eğlenceli anlar yaşatacak. Merakla beklenen  o programın “cumartesi” günleri yayınlanacağı bildirildi. Program son dakika değişikliği olmaz ise Ocak ayına kadar başlaması bekleniyor. Uzun kış gecelerinde komik ve eğlenceli bir akşam geçirmek isteyenlerin kaçırması gereken bir program. 

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir