Görüş Bildir

FOX yayın akışı! Karagül 11 Mart (son bölüm) !

FOX tv ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Karagül, bu akşam 112. bölümü ile ekranlarda neler oldu? izle, yayınlanmış 11 Mart son bölümünde neler oldu? Karagül, 112. bölümünde neler oldu? Karagül, 112. bölümünde neler olacak?

FOX yayın akışı! Karagül 11 Mart (son bölüm) !

 FOX tv ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Karagül, bu akşam 112. bölümü ile ekranlarda neler oldu? izle, yayınlanmış 11 Mart son bölümünde neler oldu? Karagül, 112. bölümünde neler oldu? Karagül, 112. bölümünde neler olacak?

Fox TV ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Karagül, bu akşam 112. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sıra dışı hayat hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizide bakalım neler yaşanacak.

Başrollerini Ece Uslu, Şerif Sezer ve Mesut Akusta’nın paylaştığı FOX’un reyting rekortmeni dizisi Karagül’de heyecan fırtınası hiç dinmiyor. Büyük sürprizleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla Görkemli Şamverdi Konağı’nda yaşanan çarpıcı gelişmeler bu akşam yayınlanacak olan Karagül 112. bölümünde.

Karagül yeni bölüm gelişmeleri

Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümünde ipler geriliyor. Kendal yaptığı planı elini ayağına dolaştırıyor. Farkında olmadan verdiği emir ile oğlunun hayatını tehlikeye atar.

Günden güne daha da büyüyen intikam ateşi işe yanıp kavrulan Gülizar’ın artık gözü hiçbir şeyi görmez. Şamverdi ailesini felakete sürükleyecek büyük bir plan yapar. Şamverdi ailesinin tek reisi artık Baran’dır. Felakete sürüklenen ailesini kurtarmak için canını ortaya koyar. Ancak kendisini bekleyen zorlu bir mücadele vardır.

Şamverdi ailesinin içinde bulunduğu bu zor günlerde Baran ve Ebru arasındaki buzlar erimeye başlar. İkisinin bu yakınlığını gören Narin, oğlunu kaybedeceği endişesine kapılır. Kendal’ın planı doğrultusunda Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi’nin hayatı tehlikeye girer. Ölüm kapanından kaçmaya çalışan Sibel aldığı yara ile daha fazla devam edemez.

Diğer yandan ölüm kapanından kıl payı kurtulan Mehdi bebeği bekleyen kötü sürprizler vardır.

Karagül, başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır. İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 13 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir. Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, Star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan Fox Tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.

Elleri, yalısının bahçesindeki topraktan başka toprağa değmemiş bir kadın ve bu kadını bir yalanı yaşamaya mahkûm etmiş bir adam. Ve kadın en ummadığı anda gerçeklerle bir başına kalır.

Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor. Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir