3 Adam gibi adamın Oğuzhan Koçu flörtü Yağmur Tanrısevsin'e romantiklik olsun diye çorbacıya götürdü! Canıma tak etti "Gel hayatım, çıkalım"

TV8’in yayınladığı pek uzun sürmeyen dizisi Bana Baba Dedi’de tanışan hem oyuncu hem şarkıcı olan Oğuzhan Koç ve güzeller güzeli oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki akşam ilk kez Etiler'deki bir çorbacı çıkışı objektife yakalandı.

3 Adam gibi adamın Oğuzhan Koçu flörtü Yağmur Tanrısevsin'e romantiklik olsun diye çorbacıya götürdü! Canıma tak etti

TV8’in yayınladığı pek uzun sürmeyen dizisi Bana Baba Dedi’de tanışan hem oyuncu hem şarkıcı olan  Oğuzhan Koç ve güzeller güzeli oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki akşam ilk kez Etiler'deki bir çorbacı çıkışı objektife yakalandı.

BKM’nin Çok Güzel Hareketler Bunlar programında birlikte rol alan Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak'ın ilişkisi, Oğuzhan Koç'un TV8’in "Bana Baba Dedi" adlı diziye başlamasından sonra sona ermiş, devamında yeni aşk iddiaları ortaya atılmıştı.

Oğuzhan Koç’un adı Bana Baba Dedi dizisindeki rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le anılmış ve Zeynep Koçak ile bu nedenle ayrıldıkları ortaya atılmıştı. Fakat Oğuzhan Koç bunu yalanlamıştı.

Oğuzhan Koç şaşırttı

Sürekli bir yakalamacanın içinde olan çift sonunda kaçmaktan vazgeçti. Birlikte Etiler'deki bir çorbacıya giden BKM'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar'da tanımaya başladığımız Başarılı komedyen Oğuzhan Koç ve Show TV'nin yayıladığı ve büyük ilgi gören dizisi Mayıs Kraliçesi'nin Kraliçelere taş çıkartan güzeli Yağmur Tanrısevsin, çıkışta objektiften kaçamadı. Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in tedirgin halini gören Oğuzhan Koç, canına tak etmişcesine ne olacaksa olsun diyip dışarı çıkmakta tereddüt eden kız arkadaşına "Gel hayatım, çıkalım" diyerek dedikoduları doğruladı.

Oğuzha Koç Biyografisi

1992 yılında yaşanan üzücü Erzincan Depremi sonrasında ailesiyle beraber Bursa’ya yerleşti. Henüz 8 yaşındayken Bursa’da müzik eğitimi aldı ve müzik eğitimi 17 yaşına kadar sürdürdü. İlkokul, ortaokul ve lise yılları Bursa’da geçti ve lise yıllarında Eser Yenenler ile arkadaşlık kurdu.

Üniversiteyi İzmir’de okudu ancak buradaki öğrenimini yarıda bıraktı. Ardından İstanbul’a giderek, liseden arkadaşı olan Eser Yenenler’in yaşına taşındı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2007 yılında BKM ekibine dahil olarak başladı. 2009’da ”Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı tiyatro programında yer aldı. Program sayesinde şöhrete kavuştu ve hızla tanınmaya başladı. Ünlü sanatçı son olarak Acun Medya’nın yapımını üstlendiği, büyük ses getiren ”3 Adam” isimli show programında sunuculuk yaptı.

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencisidir. Craft Oyunculuk Atöylesinde eğitim almaktadır.

Kanal D ekranlarında   ile buluşacak olan Güneşi Beklerken dizisinin başrol oyuncularından biri olan Yağmur Tanrısevsin 1990 Mersin doğumlu olup 2 yıl önce üniversite sınavını kazanarak Marmara üniversitesinde okumaya hak kazanmıştır. Adını Feriha Koydum dizisinde Ece karakteriyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu diziye sonradan katılmasına rağmen dizinin gözde oyuncularından olmayı başarmıştır.Dizide Cihanın kızı liseli genç kız Melis rolünü canlandıracak olan Yağmur Tanrısevsin aynı zamanda Kerem karakterininde kalbini fethedecek. Hem güzelliği hemde sempatikliği ile ekranlara çok yakışan oyuncuya yeni dizisinde Güneşi Beklerken Fan Sitesi olarak başarılar dileriz.

Oynadığı Film ve Diziler

Adını Feriha Koydum

Pis Yedili

Rüya Gibi Geçti

THE TRAGEDY

Kaynak: Diyarbakır Söz