Gecenin Kraliçesi 6. bölüm son bölüm!

Star Tv Gecenin Kraliçesi son bölüm izle!G ecenin Kraliçesi 16 Şubat yeni bölüm fragmanı izle de karşımıza çıkan detay herkesi şok edecek. Gecenin Kraliçesi son bölümde neler olacak!

Gecenin Kraliçesi 6. bölüm son bölüm!

Star Tv Gecenin Kraliçesi son bölüm izle! Gecenin Kraliçesi 16 Şubat yeni bölüm fragmanı izle de karşımıza çıkan detay herkesi şok edecek. Gecenin Kraliçesi son bölümde neler olacak

Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan dram-aksiyon-romantik türünde olan ve başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı Türk televizyon dizisi olan Gecenin Kraliçesi’nin ilk bölümü Fransa'nın Grasse şehrinde ve Karadeniz'de çekilmişti. Dizi’nin ikinci bölümünde ise İstanbul ayağı başladı.

Türk baba ve Fransız annenin kızı olan Selin ve küçük yaşta babasını kaybederek Aziz tarafından evlatlık alınan Kartal arasında geçen aşk hikayesini anlatan muhteşem dizi de tansiyon yükseliyor.

Gecenin Kraliçesi konusu

Star’ın, başlamadan tanıtım fragmanlarıyla beraber olay haline gelmeye başlayarak, birden gündeme oturup, ilgi çekmeyi başaran Gecenin Kraliçesi hız durdurmadan çekimlere devam edildiği açıklanmıştır. Ekibin en zorlandığı kısım Fransa ile İstanbul, arasında sürekli gidip, gelmeler yapmak zorunda kaldıklarını ve bunun haliyle yorucu olduğunu belirterek, Fransa, çekimlerini tamamladıktan sonra bir nebze de olsa rahatladıklarını belirten sosyal medya hesaplarında açıklama getirmişlerdir. Gecenin Kraliçesi Ülkemizin sadece bir şehirinde değil, diğer güzel şehirlerimizi de tanıtacaklarını özellikle Karadeniz’in, biraz daha üstüne düşeceklerini belirtmişlerdir.

Diziye ayırılan maliyetin sadece mekan ayarlaması, diziye özel tasarımları bile dudak uçuklatan cinstendir. Merak edilen soru gecenin kraliçesi nerede çekiliyor şuana seti tamamen İstanbul’a, taşınmış olup, şuan Selin’in, hayatının ilk bölümünü izlediğinizde bütün sahnelerin çekim aşaması Fransa’da, gerçekleşmiştir. Selin, Türkiye, dönüşüyle beraber Karadeniz bölgeleri, İstanbul, arasında gel, gitler yaşanacaktır.

Gecenin Kraliçesi 6. Bölümde Neler Olacak?

Kartal ve Selin’in geçmişte yaşadıkları ilişkiyi ve halen birbirlerini sevdiklerini öğrenen Aziz, harekete geçer.

Aziz’e göre, Selin ya Aziz’le evlenecek, yada Kartal ölecektir. Selin bu durumda çaresi kalarak Aziz’e “evet” der. Ancak Kartal’ın bu evliliğe izin vermeye niyeti yoktur.

Aziz evlenme kararını ailesi ile paylaşırken beklenmedik bir gelişme yaşanır ve evde şoke etkisi yaratan bu olay Aziz’in planlarını alt üst edecektir

İyice köşeye sıkışan Selin, zor da olsa  kararını verir.  Selin’i bir kez daha kaybetmek istemeyen Kartal ise sevdiği kadın için sonuna kadar mücadele eder.

Tüm bu olaylar olup biterken, Oktay da Hüma’nın başına dert olur. Oktay’ın tehditlerinden kurtulmak Hüma için kolay olmayacaktır.

Aziz, Kartal ve Selin arasında büyük bir kovalamaca yaşanırken sürpriz bir telefon hepsinin kaderini değiştirecektir.

Merakla beklenen “Gecenin Kraliçesi” bu akşam, saat 20:00’de Star TV ekranlarında.

Gecenin Kraliçesi 5. Bölümde Neler Oldu?

Kartal ve Selin’in geçmişini öğrenen Fuat, Aziz’in eline düşer. Fuat’ın Aziz’e vereceği bilgiler Kartal ve Selin için yeni bir başlangıç olacak, Kartal aşkı için bir kere daha sınanacaktır.

Selin ayrılmak istediğini söylemek için Aziz’in yanına gider. Ancak Aziz’in hazırladığı sürpriz onu çaresiz bırakır. Aziz’e vereceği cevap hem oğlunun hem de kendisinin hayatını değiştirecektir.

Selin’e imzalatmak istediği evlilik sözleşmesi sebebiyle çıkan olaylardan sonra evi terk eden Mert, babasına hiç ummadığı bir intikamla yanıt verecektir. Kartal’la yeni bir hayata başlama hayalleri kuran Esra ise her şeyden habersiz, yolculuk hazırlıklarına başlar.

Kartal’ın Esra ile birlikte yolculuğa çıkacağını öğrenen Selin, tüm yaptıklarından pişman olur. Selin Kartal’ı bir daha kaybetmek istememektedir ve bir şeyler yapması gerektiğine karar verir.

Kaynak: Diyarbakır Söz