Görüş Bildir

Gülben Ergen'in yeni albümüne İzel ve Ercan damga vurdu! İzel aşkını itiraf etmek zorunda kaldı!!!

Muhteşem sesi ve doğal güzelliğiyle dillere pelesenk olan hem sesi hem kendi güzel Gülben Ergen, yeni ‘Kalbimi Koydum’ albümünde öyle bir şey gündeme geldi ki herkes şoke oldu. Gülben Ergen’in yeni albümünde İzel ve Ercan Saatçi’nin ‘Özledim’ şarkısı yer aldı. Uzun yıllar önce İzel ve Ercan’ın sevgili oldukları o döneme damga vurmuş ancak o ikili bu savı yalanlamıştı. Şimdi ise İzel, Twitter’dan o aşk ile alakalı ilk kez itirafta bulundu.

Gülben Ergen'in yeni albümüne İzel ve Ercan damga vurdu! İzel aşkını itiraf etmek zorunda kaldı!!!

Güzel şarkıcı Gülben Ergen, sesi güzel İzel ve yakışıklı sanatçı Ercan Saatçi’nin aşk yaşadıkları dönemde yazıp seslendirdikleri ‘Özledim’ adlı şarkısını yeni albümü ‘Kalbimi Koydum’a yerleştirdi. Hürriyet’in haberine göre; Yıllar öncesinde sevgili oldukları tezi kabul etmeyen güzel şarkıcı İzel, bu kez Twitter ’dan Ercan Saatçi’ye olan aşkını itiraf etti. Gülben Ergen'in yeni albümüne İzel ve Ercan damga vurdu! İzel aşkını itiraf etmek zorunda kaldı!!!

GÜLBEN ERGEN’E TWEET!

Ergen’e tweet atan İzel, “23 yıl önce yaşanmış bir aşkın ve okul kantininde yapılmış bu şarkının kahramanlarını buluşturmak ah” yorumunda bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi