Görüş Bildir

Günebakan 2. son bölüm (Servet'e tuzak) -

Günebakan 2. Bölümü ile de komedi tufanı kopardı. ATV’nin yeni yaz dizisi Günebakan 19 Temmuz 2. Bölüm (son bölüm) izleyenler yine koltuğa yapıştı.

Günebakan 2. son bölüm (Servet'e tuzak) -

ATV’den 2 bölümdür yayınlanan ve izleyicilerini kahkahaya boğan komedi dizisi Günebakan’da başrolleri İsmail Ege Şaşmaz (Rüzgar), Sümeyra Koç (Günce), Tarık Pabuççuoğlu (Servet Balkara) paylaşıyor. “Günebakan 2. Bölüm’de neler oldu” “Günebakan 2. Son bölüm izle” diye soranların cevabı aşağıda…

GÜNEBAKAN 2. BÖLÜM’Ü İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÜNEBAKAN 2. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Günebakan son bölüm’de; Rüzgar ve Günce yıllar sonra karşılaştıkları için şaşkın ve heyecanlıydı. Bu esnada yanlarına gelen Esra sayesinde Günce, Rüzgar'ın nişanlandığını da öğrendi. Rüzgar'ın annesi Selma ise, Gökyayla ailesinin kasabaya geri dönmesinden oldukça rahatsız oldu. Zira vakti zamanında kocası Reşat'ın İnci'ye olan sevdasını biliyor. Kasabada her sene düzenlenen kiraz festivali için hazırlıklar başladı. Festival için Burak Kut'u konuk sanatçı olarak getirmek isteyen Belediye Başkanı Servet, Zabıta Fikri'yi görevlendirir. Fikri tüm kasabada çalmadık kapı bırakmaz fakat Burak Kut'un telefon numarasını bulamaz. Tüm kasaba dalga geçmeye başladığı esnada sürpriz bir gelişme oldu. Fikri’yi kafaya alan ve eski Belediye Başkan adayı olan Çavez Başkan Servet’e iyi bir ders verdiğini düşünüyordu ki Burak Kut kasabaya geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi